Lendon

Lendon lån

LendonLendon tilbyder hurtige sms lån. Hvis du har fået et akut behov for hurtige penge, så kunne det være en rigtig god idé at låne penge hos Lendon. Her kan du få pengene ret hurtigt. Lån penge nu, og du har dem i løbet af et par timer.

Hos Lendon har du to muligheder for at vælge lån. Du kan vælge en kredit eller et kreditlån. Her kan du låne 15000 kr. Kreditten har en ubegrænset løbetid, D.v.s. at du kan beholde den så længe, du ønsker. Lendon forbeholder sig dog ret til at opsige kreditten med 3 måneders varsel. Du kan også vælge et almindeligt lån med fast afdrag. Her kan du vælge en løbetid mellem 4 og 24 måneder. Du er naturligvis selv med til at bestemme afdragets størrelse. Her kan du låne 20000 kr.

Lån penge gratis hos Lendon

Lån penge gratis er et af tilbuddene fra Lendon. Gratis sms lån på 15000 kroner første gang du låner hos Lendon. Der pålægges ingen ekstra omkostninger. Mange benytter sig af dette fine tilbud. Man skal selvfølgelig være sikker på, at man kan betale tilbage til tiden. Lånets løbetid er 30 dage.

Lendon lån 15000 kroner

Lån 15000 kroner gratis  på en kassekredit. Lendon tilbyder lån fra 500 kroner helt op til 15000 kroner., så det er et lille lån, der er på tale Du kan få en løbetid på dit lån mellem 5 dage og 30 dage. Første gang du skal låne, kan du kun låne 15000 kroner, men til gengæld kan du låne dem gratis. Lån 15000 kroner gratis første gang du låner hos hos denne låneudbyder.

Lån penge med omtanke

Lån penge hvis det er nødvendigt. Man skal tænke sig godt om, inden man begynder at låne, for pengene skal trods alt betales tilbage. Er det nødvendigt at låne penge, eller kan man godt undvære det, man har overvejet at købe.

Der kan være tidspunkter, hvor det er meget nødvendigt eller i nogle tilfælde også meget fornuftigt at låne. Der kan imidlertidigt også være situationer, hvor det måske ikke er det klogeste at låne penge.

Hvis man nu har afgjort med sig selv, at man gerne vil låne, så er det en rigtig god idé, at man har lavet et budget, der viser, at man er i stand til at betale tilbage. Lån 1000 kroner, hvis det er det, du har brug for. Det er ikke nødvendigt at låne mere. Lån 10000 hvis du har brug for det, og du ved, at du kan betale tilbage. Ja du kan jo få et lån 10000 gratis. Du skal bare betale tilbage efter 30 dage.

Hvis man ikke kan betale tilbage til tiden, så kan et gratis lån blive et dyrt bekendtskab.

Hurtig og nem ansøgning

Lendon er i stand til at skaffe dig pengene hurtigt. Når du har bestemt dig for et lån, trykker du på den grønne knap “Ansøg nu”. Så bliver du sendt videre til låneudbyderens hjemmeside. Her skal du først vælge, hvor meget du vil låne, og hvor længe du vil låne. Du kan skubbe barrerne frem og tilbage for at vælge det, der passer til dit ønske. Ude til højre kan du se hvilke ændringer, der sker på lånets pris.

Du skal derefter udfylde skemaet neden under. Dit CPR, e-mail, mobilnummer, bankkonto og din månedlige indtægt. Derefter trykker du igen på “Ansøg nu”. Du får svar på din låneansøgning inden for 12 sekunder.

Hurtig lån med Lendon

Når du har afsendt låneansøgningen, bliver du kreditvurderet. Du vil få svar, i form af et lånetilbud  i løbet af meget kort tid. Samtidigt er der blevet oprettet en kundeprofil på dig, som du skal bruge fremover.

Hvis du ønsker at optage lånet, skal du logge ind på denne kundeprofil, og her skal du med NemID underskrive lånetilbuddet. Pengene bliver derefter sendt til din bank, så pengene skulle gerne være til din disposition i løbet af højst 30 minutter. Det er hurtigt og nemt.

Lån med NemID

De fleste online låneudbydere anvender i deres låneproces NemID. Det er der nogle forklaringer på. For det første betyder det, at det er muligt at tilbyde hurtige lån, som Lendon i allerhøjeste grad leverer.

Når man anvender lån med NemID, accepterer man samtidigt, at låneudbyderen kan undersøge nogle af dine økonomiske forhold for at vurdere om, du opfylder deres lånebetingelser og vilkår.

Sidst men ikke mindst vigtigt så gælder NemID som din digitale signatur, der er lige så gældende som en fysisk underskrift. NemID er også låneudbyderens sikkerhed for lånerens identitet.

NemID er en digital signatur, som bekræfter din identitet og giver dig mulighed for at underskrive en låneaftale. NemID sikrer, at vi kan give svar på din ansøgning med det samme. Ved hjælp af NemID accepterer du, at vi kan kontrollere, om du opfylder vores lånevilkår og dermed kan godkende dit lån.

Hvilke krav har  Lendon?

  • Du skal være 21 år
  • Du skal have CPR
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have NemID
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en nem konto, bankkonto, der er knyttet til NemID

ANSØG HER

Låneeksempel: Lån 6000

Første ydelse (rentebetaling)*:
390.00 kr.
Herefter månedlig ydelse (rentebetaling):
900.00 kr.

FOR NYE KUNDER ER DE FØRSTE 30 DAGE RENTEFRIE

Ydelsen er en minimumsbetaling, du skal betale d. 1. i hver måned for at fortsætte med din kredit. Ydelsen er betaling af månedlig rente, og betaling af ydelsen medfører således ikke afdrag på kreditten.

Låneeksempel på en 12 mdr. kredit

Samlet kreditbeløb: 6 000 kr.

Samlede kreditomkostninger: 10080.00 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16080.00 kr.
Debitorrente fast / ÅOP: 180 % / 289.00 %
Da kreditten ikke har nogen fast løbetid, er priseksemplet givet ud fra en antagelse om, at kreditten løber i 12 måneder, at kreditten tilbagebetales i 12 lige store månedlige betalinger, og at den endelige betaling indfrier kreditten inklusiv renter og gebyrer.