Nupp lån

Nupp – nupp.dk

Nupp lånNupp er lånet vi længe har sukket efter. Nemt og overskueligt lån, med mange fordele. Vi kender det alle sammen. Vi står lige og mangler lidt penge sidst på måneden, da der er kommet en stor tandlægeregning eller andre uforudsete udgifter. Nupp udskiller sig fra de andre sms lån på det danske marked ved at have en længere rentefri periode, men det er også langt billigere og mere fleksibelt end mange af de kviklån, vi kender fra det danske marked. Nupp er låneformidler for Baisbank

Nupp lån 6000 kroner 

Du kan tilbagebetale lånet over 12 – 24 – 36 måneder, og du kan låne fra 1000 kroner helt op til 6000 kroner. Så her er tale om et lille lån. Her vil de fleste låneudbydere kun tilbyde et lån på 4000 kroner. Du kan få sms lån 1000 og helt op til sms lån 6000. Et sms lån vil normalt også skulle betales tilbage efter meget kort tid, men hos Nupp vælger man selv 1 år eller 2 år eller 3 år.

Det er en helt anderledes måde, at Nupp.dk har bygget deres lån op. Når det drejer sig om et lille lån, så vil de fleste andre låneudbydere kun have en løbetid på 30 dage. Lån nu betal om 30 dage, men ikke her hos Nupp.dk. Her kan du vælge at afdrage beløbet over 3 år. Det betyder, at du kan vælge at afdrage dit lån i det tempo, der passer til dig og din økonomi.

Lån rentefrit hos Nupp

Rentefrit lån lyder som et rigtigt godt tilbud. Lånet er rentefrit de første 60 dage. Ofte skal man være lidt forsigtig, når det drejer sig om rentefrit lån eller lån med lav rente. De er sjældent billigere end andre lån. Det er ikke kun renter, der er vigtige for prisen på et lån. Diverse omkostninger og gebyr betyder også utroligt meget. Så rentefrit lån + høje gebyrer kan godt blive dyrere end højere renter og lavere gebyrer. Her skal man bruge ÅOP for at sammenligne prisen. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Du skal vælge lånet med laveste ÅOP. Læs mere om ÅOP her.

Nupp lån 18 år 

En ting er, at du kan få et lån 18 år, en anden ting er, at du kan få sms lån 18 år. Det er specielt. Normalt ser vi at man ofte skal være 20 år, før man kan få et lån som sms låner. De fleste udbydere tilbyder dog først sms lån 23 år. Ja hos en enkelt låneudbyder snakker vi om lån 25 år, hvis man skal have et sms lån. Så også her går Nupp mod strømmen og laver et let og overskueligt lån, der er tilgængelig for alle.

Lån med omtanke hos Nupp.dk

Når du skal låne penge, er det altid vigtigt, at du finder netop det lån, der passer bedst til dig og dine forhold. Derfor er det også vigtigt, at du, inden du låner, laver et budgetskema. Her kan du tage højde for, hvilke udgifter du har på kort sigt, men også hvilken langsigtet økonomisk strategi du har tænkt dig at vælge. Det er vigtigt, at man ikke giver sig i kast med lån, der bliver svære at betale tilbage. Derfor husk lån penge med omtanke.

Du skal starte med at hente et budgetskema her. Derefter skal alle indtægter og udgifter ind i skemaet. Du kan læse lidt mere om budget her. Når det er gjort, så kan du langt bedre overskue din økonomi. Du skal bare huske på at opdatere og ændre, når der sker ændringer.

Du ved nu, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Du kan derfor optage et lån på helt forsvarlig vis. Du ved, hvor meget du vil have råd til at betale i afdrag. Det skal afpasses med dit månedlige rådighedsbeløb. Du må ikke tage et lån, hvor dit månedlige afdrag er større end dit rådighedsbeløb.

Lån med NemID hos Nupp

De fleste låneudbydere foretrækker lån med NemID. Det gør Nupp også. Hvis en låneudbyder ønsker at tilbyde hurtig udbetaling, så er NemID meget vigtigt. Når du ansøger om et lån, gør du det ved at bruge dit NemID. Du giver samtidigt låneudbyderen adgang til oplysninger om din økonomi. Låneudbyderen vil få adgang til dine skatteoplysninger. Det betyder alt andet, at låneudbyderen hurtigt kan kreditvurdere dig.

Med NemID kan låneudbyderen hurtigt verificere dig. Pengene vil også blive overført til din Nem konto, der er knyttet til dit NemID.

Når du accepterer dit lånetilbud, så bruger du igen NemID. Din såkaldte digitale underskrift. Der er ikke mange låneudbydere længere, der accepterer lån uden NemID. Det er sikkert helt væk om få år.

Indhent lånetilbud ved flere låneudbydere

For at finde det billigste lån ved hjælp af ÅOP er det nødvendigt at indhente sammenlignelige lånetilbud, Du kender ikke prisen på et lån, før du sidder med dine lånetilbud foran dig. Vi opfordrer til, at man indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud. Så kom bare i gang.

Du skal så vælge lånet med laveste ÅOP, som er det billigste lån. Det er ikke alle, der forstår ÅOP. Cirka 35 % kender ikke til begrebet eller forstår det ikke.

I det hele taget er det en god idé at sammenligne de firskellige låneudbydere, inden man bestemmer sig for et lån. Nogle af de fordele der er ved at låne hos Nupp:

  • Du kan låne som 18-årig. Det tilbyder de fleste låneudbyder ikke.
  • Du kan låne gratis i 2 måneder, fordi de første 60 dage er uden rente.
  • Du får svar på din ansøgning i løbet af 2 minutter.
  • Pengene vil blive overført til din konto straks. Inden for 30 minutter.