Primalån

Primalån

Primalån tilbyder hurtige lån. Du kan få penge på kontoen i dag.  Lån 3000 kr som mindste lånebeløb, og lån 50000 som højeste beløb. Med 50000 kr har du også mange muligheder. Du kan tage familien med på en rejse væk fra den danske sommer, eller i kan bruge pengene til at skifte sengene ud. Du afgør det fuldstændigt selv. Primalån blander sig ikke i dine prioriteringer. Primalån ønsker bare, at kunne servicere dig på bedste og hurtigste måde. Primalån tilbyder ikke lån med kort løbetid. Mindste løbetid er 12 måneder. Du kan til gengæld låne pengene i 6 år. Primalån tilbyder almindelige lån. Ingen fancy navne som turbolån, kviklån eller sms lån.

Primalån tilbyder ikke et lille lån som lån 500 kr. Her må du finde andre låneudbydere. Primalån satser på at tilbyde større lån med længere løbetid, ikke lån 1000 kr i 30 dage.

Lån penge med omtanke og budget hos Primalån

Det er vigtigt, når du går i gang med en låneansøgning, at du vurderer en ekstra gang, om det er nødvendigt at låne penge. Du kunne måske vente med at købe det, du har intentioner om. Mange har ladet sig lokke til at optage et lån, fordi de pludseligt fik et helt fantastisk behov for at købe et eller andet, som man her og nu føler, at man ikke kan leve uden. Du skal også overveje, hvor meget du skal låne. Lån 10000 hvis det er det du har brug for. Der er ingen grund til at tage et lån 30000 i stedet for.

I den store kviklånsrapport fra 2015 kan man netop læse, at mange låntagere bagefter har fortrudt deres lån, hvor pengene blev brugt til impulskøb.  Det er også baggrunde for, at der er blevet lovgivet på området. Kreditaftaleloven pålægger lån med kort løbtid under 90 dage en 48 timers betænkningstid. Altså en håndsrækning til låntagerne. Tænk lige det igennem igen et par dage, inden du får pengene.

Hvis du har bestemt dig for et lån hos Primalån, så gør det rigtigt. Det er uklogt at låne penge, hvis du ikke har et overblik over din økonomi. Det kan du kun få ved at have lagt et budget. Du kan hente et budgetskema her, hvis du skal i gang. Det er vigtigt, at du får alle indtægter og udgifter med. Det kan godt være lidt svært eller meget svært første gang, men det er en god idé at gemme alle de kvitteringer, du modtager.

Når du har lagt dit budget, kan du se, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Det er vigtigt, når du nu søger lån hos Primalån, fordi du ved nu, hvad du kan afdrage på dit lån hos Primalån.

Primalån tilbyder som sagt lån med løbetid fra 1 år til 6 år. Det betyder, at du selv kan afgøre om dit Primalån skal være med forholdsvis stort afdrag eller mindre afdrag.

Lån hurtigt hos Primalån

Lån hurtig hos Primalån

Lån hurtigt hos Primalån

Hurtige lån hos Primalån. Lån 6000 nu kan foregå utroligt hurtigt. Du vælger Primalån som din låneudbyder, og stilles videre til deres egen hjemmeside. Her skal du starte med at vælge lånebeløb og løbetid. Du kan skubbe skydebarrerne frem og tilbage. Hvis du ønsker lån 40000, så prøv at se, hvad det betyder for afdragets størrelse, hvis du vælger forskellige løbetider.

Når du har besluttet dig endeligt, så går du videre til låneansøgningen. Primalån har enkle krav til dig som låntager. Du skal være 21 år. Du skal have en indkomst på minimum 150000 kr. Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret som dårlig betaler. Hverken Primalån eller andre låneudbydere tilbyder lån trods RKI.

Det er en hurtig låneansøgning, og du modtager hurtigt svar. Og pengene bliver hurtigt sat ind på din Nem konto. Primalån satser på hurtig betjening. Det hele kan foregå utroligt hurtigt. Primalån tilbyder lån uden sikkerhed og lån med NemID. Det er med til, at du hurtigt kan få dine penge. Når der anvendes NemID, kan låneudbyderne hurtige kreditvurdere dig. Når du kan låne penge uden sikkerhed, tager låneudbyderen selvfølgeligt en større risiko, hvilket jo også er forklaringen på, at online lån kan være dyrere end banklån.

Lån penge billigt hos Primalån

Lån penge billigt hos Primalån

Lån penge billigt hos Primalån

Billige lån er ikke det man kan forvente sig af online låneudbydere, heller ikke hos Primalån. Man skal naturligvis søge efter det billigste lån, som er muligt. Det er en proces, som mange har problemer med. Mange oplyser, at de har problemer med at kunne finde det billigste lån blandt flere. Fra politisk side har man prøvet at hjælpe forbrugerne. Det er lovpligtigt for låneudbyderne at oplyse om et låns ÅOP.

ÅOP har været benyttet i en del år efterhånden, men knap halvdelen af danskerne forstår ikke eller kender ikke til ÅOP. Det er jo knap så godt. ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lån. Du skal derfor, når du vil låne penge, indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånetilbuddene skal være identiske både hvad angår lånebeløb, men også løbetid. Lån 60000 kr i 6 år.

Når du så modtager dine lånetilbud, skal du sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her. Når du forstår ÅOP, får du det billigste lån.

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]