DER Lånebevis

DER

DER LånebevisDER er en af de store aktører på lånemarkedet. Siden 1970 har man tilbudt lån og finansiering i forbindelse med køb af hårde hvidevarer og elektronisk udstyr og fungerer nu også som almindelig låneudbyder med online lån.

Firmaet blev i 2005 opkøbt af Leasy, og dette opkøb har betydet, at det er et af lånemarkedets største og vigtigste aktører.

Selskabet fremstår som en seriøs låneudbyder, der gerne vil vejlede kunderne til det rigtige lån for dem. Man opfordrer kunderne til at lægge et budget, et realistisk budget, og giver kunderne mulighed for at downloade et budgetskema, og man opfordrer kunderne til at bruge Betalingsservice, så man kan undgå rykkergebyrer.

DER lånebevis

Hvis du regner med at skulle bruge penge om et stykke tid, så kan du få et lånebevis, som fortæller, hvor meget du kan lånet. Lånebeviset gælder i 30 dage og er helt gratis.

Der lån online

DER tilbyder 3 forskellige online lån gennem Privat Finans:  PrivatLån Plus, PauseLån, TrygLån. Du kan låne mellem 10000 kroner og 100000 kroner. TrygLån dog kun op til 50000 kroner. Du bliver tilbud en rente mellem 9,90 % – 26,08 %.

Man tilbyder online lån både til købere af hårde hvidevarer, men også til andre kunder som bare har behov for penge.

Lån online mellem 10000 kroner og 100000 kroner med en løbetid på 12 måneder op til 72 måneder.

DER lån med omtanke

Det er vigtigt, at du overvejer grundigt, om det er nødvendigt for dig at låne. Du skal have styr på din økonomi. Det vil for de flestes vedkommende betyde, at du skal udarbejde et budget med alle dine udgifter og indtægter påført. Så kan du nemlig på kvalificeret baggrund vurdere, om du er i stand til at betale lånet tilbage til tiden.

DER lån er hurtig lån

DER lån er lån uden sikkerhed. Du skal ikke stille noget som sikkerhed for lånet. Du skal heller ikke finde en kautionist, der vil garantere for lånet. Du bliver ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Du kan bruge pengene til det du ønsker. Derfor hører det også til i kategorien hurtige lån.

DER lån hurtig og nem ansøgning

Det er hurtige lån. Du udfylder en ansøgning på cirka 5 minutter. Inden for en time modtager du et lånetilbud. Lånetilbuddet indeholder den rente, dit lån får. Der foretages kreditvurdering, inden renten fastsættes.

Hvis du vil godkende lånet, kan du gøre det med NemID, og du kan få pengene overført til din konto samme dag.

DER lån har nogle enkle krav til lånerne

Låneren skal opfylde enkle krav:

  • Du er 20 år
  • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du kan dokumentere din indtægt med lønsedler
  • Du har NemID
  • Du bor i Danmark

DER PrivatLån Plus

Et meget fleksibelt lån. Du kan låne fra 10000 kroner til 100000 kroner. Lånets løbetid kan være fra 12 måneder til 72 måneder. Så du kan selv være med til at designe lånet lige til dig og dine behov. Du kan uden gebyrer beslutte at afdrage mere end det aftalte beløb, eller du kan indfri lånet, uden at det koster dig noget.

DER Pauselån

Du kan låne op til 100000 kroner. Som PauseLån antyder ligger der i betingelserne for lånet den mulighed og ret, du har til at sætte lånet på pause i en måned, én gang om året, dog max 2 gange. Det kan være rart, at man i pressede måneder med store udgifter kan springe et afdrag over, uden at det koster ekstra. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker afdragsfrie måneder.

DER TrygLån

Du kan få et TrygLån op til 50000 kroner i op til 5 år. Man kan bruge pengene til det, man lige har brug for. Som lånets navn indikerer, er en forsikring tilknyttet lånet. Det betyder, at hvis du pludseligt mister dit job, så vil en forsikring træde til i op til 12 måneder, hvor du ikke skal betale afdrag. Det er næsten som at gå med livrem og seler.

BESTIL ET GRATIS LÅNEBEVIS – KLIK HER

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]