Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

Føniks PrivatlånFøniks Privatlån er en stærk udbyder med lån helt op til 100000 kroner, og det hjælper Holger og Katrine lige nu og her. Holger og Katrine er på jagt efter et lån. Langt om længe er det lykkedes for dem dem at få fat i en af de mest eftertragtede lejligheder lige uden for bymidten. Men i cykelafstand til centrum. De har været på jagt i et par år efter drømmeboligen. Næsten alle deres opsparede penge er gået til udbetalingen, så nu mangler de penge til noget inventar. De har set reklamer for et nyt lån, som de begge har følt sig lidt tiltrukket af. Man kan låne helt op til 100.000 kroner. Føniks Privatlån er Danmarks nyeste lån. Alle får den samme rente, og lånet er meget let at optage. Ingen skjulte gebyrer. Det lyder lovende, synes de.

Føniks Privatlån tilbyder billige lån

Hvad er billige lån? Billige lån er lån uden omkostninger. Det kan være vanskeligt at udpege det billigste lån blandt mange, hvis man ikke har de rette redskaber. Mange har ikke redskaberne til at overskue konsekvenserne ved at optage det ene lån frem for det andet. Der er flere ting, der betyder noget for prisen for et lån. Der er renter og gebyrer af forskellig slags. Føniks Privatlån har ingen skjulte gebyrer. Mange tror, at lånet med den laveste rente er det billigste, men det er ikke altid rigtigt.

Lovgiverne har givet os redskabet. Det er måske ikke det bedste, men bruger man det rigtigt, vil man få det billigste lån. Redskabet er ÅOP. En forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det kan kun bruges ved sammenlignelige lånetilbud.

Hvis du ønsker lån 5000 kroner i 2 år, skal du indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere på det beløb og afdragsperiode. Når du så modtager dine lånetilbud, skal du se på lånets ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lånetilbud, du har modtaget. Vi foreslår altid, at man indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det er helt gratis og uden forpligtelser at indhente lånetilbud, så indhent så mange lånetilbud som muligt. Læs mere om ÅOP her.

Lån penge ud fra et budget hos Føniks Privatlån

Det kan være en rigtig god oplevelse at købe nyt til en ny bolig, selv om det er for lånte penge. De fleste af os låner jo på et eller andet tidspunkt penge for at kunne skaffe sig noget nyt. Lån penge for at investere i noget nyt. Det være sig bolig, bil eller noget helt andet. Men den gode oplevelse kan desværre blive vejen ud i bundløs gæld, hvis ikke man låner fornuftigt.

At låne fornuftigt betyder, at man ikke låner mere, end man har råd til. For at vide hvad man har råd til, skal man lægge et budget. Når man lægger et budget, finde man sit månedlige rådighedsbeløb. Hvis du ikke har lagt er budget før, så skal det være nu. Hent et budgetskema her.

Budgetskemaet skal du udfylde med alle indtægter og udgifter for et helt år. Læs mere om at lægge budget. Når du er færdig, er du klar til at låne. Du ved nu, hvor meget du kan afdrage hver måned på dit nye lån.

Lån med NemID

Flere og flere låneudbydere, og Føniks Privatlån ønsker at anvende NemID, når der tilbydes lån. Lån med NemID er med til at sikre en sikker låneprocedure og en hurtigere behandling. NemID betyder, at låneudbyderne hurtigere kan kreditvurdere låneansøgeren. Meget få låneudbydere tilbyder lån uden NemID.

Lån uden sikkerhed

Alle lån online tilbydes som lån uden sikkerhed. Det var utænkeligt tidligere, dengang hvor man kun lånte penge i banken. Når man får et lån uden sikkerhed, vil det normalt være dyrere end et lån med sikkerhed. Når man får et lån uden sikkerhed skal man ikke stille nogen  form for sikkerhed. Det kunne være en personlig kautionist eller man ejer noget af værdi. Det kunne være hus, bil eller værdipapirer.

Bedøm denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]