AnnaFinans

ANNAFINANS

Anna FinansANNAFINANS  er en af de nye låneudbydere, der samarbejder med Basisbank om at give lånemuligheder til den almene dansker, der har fået et behov for kapitaltilførsel. Så står du dog mangler penge til at købe fødselsdagsgaven til dine svigerforældre, så er Annafinans et godt bud på en låneudbyder. Det er et online lån uden sikkerhed. Om det er sms lån eller kviklån, du skal have, er underordnet. Du skal altså ikke finde en person, der vil kautionere for dig, og du skal heller ikke stille en eller anden form for garanti.

Lån mellem 3.000 og 50.000 hos ANNAFINANS

Du kan få et sms lån 3000 kroner og helt op til 50.000 kroner. Lån 5000 kroner, hvis du har behov for et mindre beløb, eller du kan få et lån 30000  kroner, hvis du har behov for et større lån. Du kan få lov til at afdrage lånet i op til seks år. Der kan du selv være lidt på forkant. Hvis du inden du starter låneprocessen har gjort det fuldstændigt klart for dig selv, hvor meget du kan betale hver måned, så står du godt rustet. Jo hurtigere du får afbetalt lånet, jo billigere bliver det for dig.

Lån penge hos ANNAFINANS

Lån hos ANNAFINANS når du har lavet budget

Det er meget vigtigt, at du har det store overblik over jeres økonomi, når I skal ud at låne. Hvis du ikke har det overblik, så skulle du tage og få det. Det klares bedst ved at lægge et budget. Når du har ført alle jeres udgifter og indtægter ind i et budgetskema, så burde du kunne finde ud af, hvor stort jeres rådighedsbeløb er hver måned. Det beløb skulle gerne være større end afdraget på jeres nye lån. Læs mere om at lægge budget her.

Hurtig lån hos ANNAFINANS

Hurtig lån er der basis for her hos Annafinans, kan man vist roligt konkludere.. Det tager kun 30 sekunder at kreditvurdere dig, fordi man lover svar inden for 30 sekunder. Det er en forholdsvis hurtigt at udfylde en ansøgning. Hvis du her på hjemmesiden vælger at søge lån, trykker du på “Ansøg her” og bliver stillet videre til låneudbyderens egen hjemmeside. Her skal du først starte med at vælge lånebeløb og løbetid ved at skubbe frem og tilbage på skydebarrerne. Så trykker du på “Ansøg om et lån her”, og du bliver sendt til næste side, hvor du først skal oplyse om du er registreret i RKI eller i Debitor Registret.

Hvis du har en registrering, så kan du lige så godt stoppe ansøgningen, fordi så kan du ikke låne penge her. Du kan ikke låne penge hos nogen af vore låneudbydere i den situation. Her er der ikke noget med lån trods RKI.

Ellers fortsætter du med at oplyse dit bankkontonummer, mobilnummer og email. Så rykker du på “Næste” og sendes videre til næste side. Her skal du først angive om du har være medlem af en A-kasse i mere end 12 måneder. Så drejer det sig om din personlige indkomst før og efter skat, og hvor stort hele husstandens rådighedsbeløb er hver måned. Hvilke typer af betalingskort du har. Til sidst skal du angive om, der er en medansøger til lånet.

Efter du har afsendt låneansøgningen, skulle der ikke gå mere end 30 sekunder, før du får et svar på ansøgningen. Det skulle jo gerne være et lånetilbud. Det skal du læse igennem og undersøge, om det lever op til dine forventninger.

Søg lån hos flere låneudbydere

Nu er det jo ikke sikkert, at det er det billigste lån, som du har søgt. Vi opfordrer altid vore kunder til at indhente så mange lånetilbud, som de gider, men mindst tre lånetilbud. De skal sammenligne lånebetingelserne, især prisen på lånet. Når man indhenter lånetilbud, skal man indhente identiske lånetilbud. Det vil sige, at det skal være samme lånebeløb og samme løbetid for, at man kan bruge det til sammenligning.

Man skal vælge lånet med laveste ÅOP. Du kan læse mere om ÅOP her.