Nupp lån

Nupp

NUPP ER DESVÆRRE LUKKET

Der er andre låneudbydere, hvor du kan låne penge:

Nupp er lånet vi længe har sukket efter. Nemt og overskueligt lån, med mange fordele. Vi kender det alle sammen. Vi står lige og mangler lidt penge sidst på måneden, da der er kommet en stor tandlægeregning eller andre uforudsete udgifter.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

Nupp lån

Når du vil ansøge om et lån, vil det ikke tage lang tid, før du har pengene. Nupp udskiller sig fra de andre sms lån på det danske marked ved at have en længere rentefri periode, men det er også langt billigere og mere fleksibelt end mange af de kviklån, vi kender fra det danske marked. Nupp er låneformidler for Basisbank.

Nupp lån 6000 kroner 

Du kan tilbagebetale lånet over 12 – 24 eller 36 måneder, og du kan låne fra 1000 kroner og låne helt op til 6.000 kr. Så her er tale om et lille lån. Her vil de fleste låneudbydere kun tilbyde et lån på 4000 kroner. Du kan få sms lån 1000 og helt op til sms lån 6000. Et sms lån vil normalt også skulle betales tilbage efter meget kort tid, men hos Nupp vælger man selv 1 år eller 2 år eller 3 år.

Det er en helt anderledes måde, at Nupp.dk har bygget deres lån op. Når det drejer sig om et lille lån, så vil de fleste andre låneudbydere kun have en løbetid på 30 dage. Lån nu betal om 30 dage, men ikke her hos Nupp.dk. Du kan  vælge at afdrage beløbet over 3 år. Du kan få en lav månedlig ydelse. Det betyder, at du kan vælge at afdrage dit lån i det tempo, der passer til dig og din økonomi. De samlede omkostninger bliver større, når du vil betale lånet tilbage over en længere periode.

Lån rentefrit hos Nupp

Rentefrit lån lyder som et rigtigt godt tilbud. De første 60 dage er lånet rentefrit. Ofte skal man være lidt forsigtig, når det drejer sig om rentefrit lån eller lån med lav rente. De er sjældent billigere end andre lån. Det er ikke kun renter, der er vigtige for prisen på et lån. Diverse omkostninger og gebyr betyder også utroligt meget. Så rentefrit lån + høje gebyrer kan godt blive dyrere end højere renter og lavere gebyrer. Her skal man bruge ÅOP for at sammenligne prisen. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Du skal vælge lånet med laveste ÅOP. Læs mere om ÅOP her.

Nupp lån 18 år 

En ting er, at du kan få et lån 18 år, en anden ting er, at du kan få sms lån 18 år. Det er specielt. Normalt ser vi at man ofte skal være 20 år, før man kan få et lån som sms låner. De fleste udbydere tilbyder dog først sms lån 23 år. Ja hos en enkelt låneudbyder snakker vi om lån 25 år, hvis man skal have et sms lån. Så også her går Nupp mod strømmen og laver et let og overskueligt lån, der er tilgængelig for alle.

Lån med omtanke hos Nupp.dk

Når du skal låne penge, er det altid vigtigt, at du finder netop det lån, der passer bedst til dig og dine forhold. Derfor er det også vigtigt, at du, inden du låner, laver et budgetskema. Her kan du tage højde for, hvilke udgifter du har på kort sigt, men også hvilken langsigtet økonomisk strategi du har tænkt dig at vælge. Det er vigtigt, at man ikke giver sig i kast med lån, der bliver svære at betale tilbage. Derfor husk lån penge med omtanke.

Du skal starte med at hente et budgetskema her. Derefter skal alle indtægter og udgifter ind i skemaet. Du kan læse lidt mere om budget her. Når det er gjort, så kan du langt bedre overskue din økonomi. Du skal bare huske på at opdatere og ændre, når der sker ændringer.

Du ved nu, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Du kan derfor optage et lån på helt forsvarlig vis. Du ved, hvor meget du vil have råd til at betale i afdrag. Det skal afpasses med dit månedlige rådighedsbeløb. Du må ikke tage et lån, hvor dit månedlige afdrag er større end dit rådighedsbeløb.

Lån med NemID hos Nupp

De fleste låneudbydere foretrækker lån med NemID. Det gør Nupp også. Hvis en låneudbyder ønsker at tilbyde hurtig udbetaling, så er NemID meget vigtigt. Når du ansøger om et lån, gør du det ved at bruge dit NemID. Du giver samtidigt låneudbyderen adgang til oplysninger om din økonomi. Låneudbyderen vil få adgang til dine skatteoplysninger. Det betyder alt andet, at låneudbyderen hurtigt kan kreditvurdere dig.

Med NemID kan låneudbyderen hurtigt verificere dig. Pengene vil også blive overført til din Nem konto, der er knyttet til dit NemID.

Når du accepterer dit lånetilbud, så bruger du igen NemID. Din såkaldte digitale underskrift. Der er ikke mange låneudbydere længere, der accepterer lån uden NemID. Det er sikkert helt væk om få år.

Indhent lånetilbud ved flere låneudbydere

For at finde det billigste lån ved hjælp af ÅOP er det nødvendigt at indhente sammenlignelige lånetilbud, Du kender ikke prisen på et lån, før du sidder med dine lånetilbud foran dig. Vi opfordrer til, at man indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud. Så kom bare i gang.

Du skal så vælge lånet med laveste ÅOP, som er det billigste lån. Det er ikke alle, der forstår ÅOP. Cirka 35 % kender ikke til begrebet eller forstår det ikke.

I det hele taget er det en god idé at sammenligne de firskellige låneudbydere, inden man bestemmer sig for et lån. Nogle af de fordele der er ved at låne hos Nupp:

 • Du kan låne som 18-årig. Det tilbyder de fleste låneudbyder ikke.
 • Du kan låne gratis i 2 måneder, fordi de første 60 dage er uden rente.
 • Du får svar på din ansøgning i løbet af 2 minutter.
 • Pengene vil blive overført til din konto straks. Inden for 30 minutter.

Krav til lånerne:

NUPP tilbyder lån til alle, der:

 • Du skal være 18 år
 • Du skal have dansk bopæl
 • Du skal have fast indtægt
 • Du må ikke være registreret hos hverken RKI Registret eller Debitor Registeret
 • Du skal have en aktiv mailadresse
 • Du skal have dansk telefonnummer. Abonnement ikke taletidskort
 • Du skal have NemID