Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering på få minutter

There be errors, yos!

Lån uden kreditvurderingLån uden kreditvurdering tilbydes ikke af nogen af vore låneudbydere. Fortællingerne om, at alle og enhver uden problemer kan få et kviklån eller et sms lån, er ikke sande. Der foretages altid individuel kreditvurdering fra låneudbydernes side.

Uanset om en låner søger et lån 2000 eller lån 3000, så drejer det sig om et såkaldt lille lån, eller hvis man søger et større lån 60000, så skal alle låneudbydere i Danmark foretage en kreditvurdering af deres kunder. Her skal man blandt andet vurdere kundernes mulighed for at betale lånet tilbage. Det er beskrevet i Kreditaftaleloven, som du kan se her.

Der er ingen tvivl om, at kreditvurderingen hos online låneudbydere vurderes ikke at være så stram, som den kreditvurdering bankerne foretager i forbindelse med et banklån. Alle online lån er, lån uden sikkerhed. Kreditvurderingen sker automatisk og elektronisk, når låneren ansøger med NemID.

Lån med NemID giver låneudbyderen adgang til oplysninger om låneansøgerens økonomiske forhold. Det betragter låneudbyderne som tilstrækkelig information, så de kan kreditvurdere forsvarligt. Det kan derfor godt virke som om, at der ingen kreditvurdering foretages, når man kan få svar straks, eller svar på under ét minut. Kreditvurderingen er som sagt bare automatiseret. De fleste låneudbydere vælger derfor altid lån med NemID. Af en eller anden grund kan man stadigvæk få lån uden NemID hos enkelte låneudbydere. Det er bare både langsommeligt og tidskrævende, og kræver meget mere arbejde for låneudbyderne.

Lån uden kreditvurdering er altså ikke muligt. Det har det ikke været i flere år. Mange historier om uansvarlig kreditvurdering holder ikke stik. Låneudbyderne vurderer altid om en ansøger vil kunne betale et lån tilbage.

Lån penge uden kreditvurdering

Kreditvurdering skal foretages i henhold til loven. Online låneudbydere foretager kreditvurdering, men på en anden og måske lempeligere måde, end den bankerne foretager. Men ved siden af kreditvurderingen har online låneudbydere også forskellige krav til lånerne.

De fleste af kravene en ens for de forskellige låneudbydere, mens der er enkelte krav, hvor låneudbyderne stiller forskellige betingelser.

  • Låneren skal være 18 år. De fleste låneudbydere kræver dog en højere alder. Nogle kræver, at låneren er fyldt helt op til 25 år.
  • Låneren skal have dansk bopæl.
  • Låneren skal have dansk telefonnummer og aktiv e-mailadresse.
  • Låneren skal have Nem konto i banken.
  • De fleste låneudbydere låner ikke penge, hvis ansøgeren er registreret i RKI eller i Debitor Registret som dårlig betaler. Der er dog to låneudbydere Aurora Lån og Tillidslån, som tilbyder lån trods RKI, hvis ansøger kan finde en kautionist, der vil stå inde for lånet.

Det største problem ved online lån er den manglende rådgivning. Der er ingen personlig kontakt mellem låneudbyder og låner. Låneren har muligvis en fornuftig økonomi, men hvis man ikke er i stand til at styre den fornuftigt, så kan det gå galt. Det kan kreditvurderingen jo ikke tage højde for. Det kan bankrådgiveren hurtigt se ved det fysiske møde.

Det er derfor meget vigtigt, at man lægger budget, så man kan vurdere, om der er plads til afdrag på lån. Lån 2000, hvis der er plads i budgettet.

Sms lån

Kreditvurderingen er den samme, når du søger online lån. Uanset om det er kviklån online eller sms lån online, så vil der blive foretaget kreditvurdering. Når folk låner online, skal det helst gå meget hurtigt. Hurtig lån er blevet meget populære. Ønsker som lån 500 nu eller lån 4000 i dag er forespørgsler, som man ofte støder på.

Det virker som om det ikke kan gå hurtigt nok, og her kan man jo frygte, at låneren ikke får tænkt sig om, inden lånet bliver optaget. Det er ikke sikkert, at man får ført udgiften ind i budgetskemaet, så man kan vurdere om man skal have det lån.

Alt for mange optager også et lån uden at undersøge priserne. Man sammenligner ikke lånetilbud for at finde det billigste lån. Det betyder, at mange bagefter føler, at lånet blev meget dyrere end forventet.