Alfalån

Alfalån

AlfalånAlfalån er et godt bud på en låneudbyder, hvis du står og mangler penge?

Man kan ofte komme i den situation, at der ikke er penge nok på kontoen, selv om man har orden i økonomien og lægger budget.

Hvis bilen pludselig skal på værksted, og den er svær at undvære i dagligdagen, så kan det være nødvendigt at skaffe sig et hurtigt lån. Det kan også hænde, at køleskabet skal udskiftes, hvis man ikke vil spise fordærvet mad. Så er det rart, at Alfalån kun er et klik væk. Det er nødvendigheder, man skal have styr på, og har man ingen penge, må man låne penge. Lån penge online er godt, når man vil optage et lån hurtigt.

Alfalån – hurtig og nem ansøgning

Det sker også, at man lader sig friste til at gøre noget, der ikke var økonomi til i budgettet. Det kan være forskelligt, som man ser på udsalg eller som et kanontilbud. Hvis man i længere tid har ønsket sig lidt udskiftning i garderoben, og man finder lige det, man gerne vil have, nedsat med 50 %.

Så kan det måske være smart at købe nu, fordi omkostningerne ved lånet ikke er så store som fortjenesten ved at købe nu. Alfalån tilbyder muligheden for lån 3000 kr til et lån 75000 kroner. Lånet kan have en løbetid fra 12 til 72 måneder. Det betyder, at du til enhver tid kan designe dit lån, lige som du ønsker. Når du ansøger om et lån, skal du ikke låne for meget, som ofte bare vil betyde overforbrug. Du skal jo tænke på, at pengene skal tilbagebetales. Du får hurtig svar på din ansøgning.

Det er jo ikke kun ansøgningen og godkendelsen, der foregår hurtigt. Lån med NemID er med til at gøre processen utrolig hurtig. Hvis man ønsker lån uden NemID, så kan man ikke låne hos Alfalån, men man må vælge en anden låneudbyder. Der vil ikke være så mange låneudbydere at vælge blandt. De fleste anvender NemID.

Lån penge hos Alfalån

Alfa tilbyder online lån til private kunder, der ikke kan eller gider låne penge i banken. Mange springer som tidligere nævnt ofte banken over, fordi folk føler, at det tager for lang tid. Det er for omstændeligt og bureaukratisk i banken, er der mange der mener. Mange synes, at de på en eller anden måde skal stå til regnskab over for deres bankrådgiver. Det bryder de sig ikke om. Man skal ikke stille sikkerhed, når man låner penge online, hvilket for den enkelte betyder, at man ikke skal finde en ven, der vil kautionere for en. Når man søger lån penge online, er der ikke noget med fysiske møder. Det hele kan klares derhjemme ved sofabordet eller på vej til arbejdet. Du skal bare være online for at kunne låne penge.

Hurtige lån

Hurtig lån er muligt med NemID. Det er hurtigt og let at ansøge om sms lån. Det tager max. fem minutter. Du får svar med det samme. Du kan sidde derhjemme online og anonymt og ansøge. Du får godkendelse i løbet af 30 sekunder. Hvis du søger inden klokken 14.00, kan du modtage pengene samme dag, hvis du låner mindre beløb. Skal du låne op til 75000 kroner, vil det ofte tage 2 hverdage, inden du modtager pengene. Du ansøger og underskriver med NemID for at gøre hele låneprocessen hurtigere. Pt. tilbydes du lån til en rente på 20,2 % og du skal først begynde at afdrage efter 75 dage.

Hurtige lån er en af forklaringerne på den store succes, som online lån har. Mange mennesker har tilsyneladende droppet opsparingen. Det er fornuftigt at lægge lidt til side hver måned, så man ikke skal låne hver gang, der sker noget uforudset. Det er vigtigt for de fleste familier at man har et rådighedsbeløb. Det kan du læse om her.

Alfalån har følgende krav til lånerne

Alfalån har følgende krav til lån 20000:

Du skal være 18 år

Du skal have fast arbejde

Du skal have en årsindkomst på 150000 kroner

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Hvis du skal låne over 20000 kroner, skal du vedhæfte lønseddel som fil

Alfalån er ingen selvstændig låneudbyder. De fastsætter ikke prisen og betingelserne for lånet. Alfalån samarbejder med Ekspres Bank, der står for finansieringen af lånene. Alfalån er mellemled mellem Ekspres Bank og lånerne.

Låneeksempel:

Lån 75000 kroner i 72 måneder:

Månedlig ydelse 1.981 kr.

Løbetid 72 måneder.

Årlig variabel debitorrente 22,35%.

Samlet kreditbeløb 75.000 kr.

ÅOP 27,0%.

Samlet beløb, der skal betales tilbage er 142.644 kr.

Samlede kreditomk. 67.644 kr.

Beregningen er  kun vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en Nem Konto og betaling via Betalingsservice. Den réelle rentesats vil være afhængig af låneansøgerens forhold, og oplyses derfor først, når ansøgningen er godkendt.

e mail`, “får svar`, ` ` `enhver tid`,
[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]