Lendo

Lendo

Få et forbrugslån med Lendo

Lendo er ikke en låneudbyder, men fungerer derimod som en låneformidler. Man samarbejder med banker og andre långivere. Det er et ekstra led mellem dig og din låneudbyder. Normalt vil ekstra led og så være fordyrende, men ikke her. Lån via Lendo betyder, at Lendo indhenter lånetilbud fra banker og långivere, der vil give dig et lånetilbud.Lendo

Lån gennem Lendo, når du skal til at finde dit nye lån, så får du med kun én ansøgning fem lånetilbud. Det er helt gratis at benytte sig af dette tilbud. Det koster dig altså ikke noget at bruge sammenligningssiden. Når man skal låne penge, skal man naturligvis finde det billigste lån. Det kan man kun, hvis man sammenligner lånetilbud. Når man sammenligner lånetilbud, skal man fokusere på lånets ÅOP. Det kan du læse mere om her.

ÅOP kan kun bruges til at sammenligne identiske lån, og derfor er det smart at benytte Lendo. Her får du som sagt fem lånetilbud med én ansøgning. Normalt skal du selv gøre dette arbejde. At indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere er der desværre mange, der ikke får foretaget. De forstår ikke betydningen af de tre bogstaver.  Det kan betyde, at de ikke får det billigste lån. Bruger du Lendo, så får du som sagt fem lånetilbud. Du skal så vælge lånet med laveste ÅOP.

Man samarbejder blandt andet med Basisbank, Express Bank, Resurs Bank og Leasy. Du vil altså modtage fem lånetilbud fra kendte banker og låneudbydere, der har arbejdet med Lån penge online i mange år.

Når du søger lån her, vil du modtage svar inden for 24 timer fra de fem låneudbydere. Enkelte låneudbydere tilbyder måske allerede et lån efter en time, mens andre bruger længere tid til at lave et lånetilbud til dig. Man opfordrer dig til at vente, indtil de sidste lånetilbud er modtaget. Derefter kan du vælge.

Lån penge med Lendo

Lån penge med Lendo vil være en oplagt lånemulighed for mange. Lån penge  vil for de fleste betyde, at de låner et større beløb. Lån 10000 kroner er det mindste beløb, man kan låne. Lån penge gratis er ikke muligt, så hvis du ønsker lån 10000 gratis, så skal du vælge en anden låneudbyder. Lån 300000 kroner er muligt. Det er ikke små lån, man går efter. Sms lån eller kviklån er ikke det, man søger her.Lån penge med Lendo

Lån penge og gør det online, bruges af flere og flere. Der er mange, der kan se store fordele ved online lån. Det er for det første ikke nødvendigt at tage i banken for at ansøge om et lån. Du kan spare tid i din hverdag, hvor det for mange kan være vanskeligt at få enderne til at nå sammen. Det kan gøres fra køkkenbordet eller på vej til eller fra arbejde i bussen eller toget. Du skal bare være online, så kører det.

For det andet kan du få et lån uden sikkerhed. Det er vigtigt for mange, at de ikke skal stille et eller anden som sikkerhed, eller stille med en kautionist for at låne penge. Mange er også glade for muligheden for at få et hurtig lån. Nogle låneudbydere tilbyder lån samme dag eller senest dagen efter. Når du låner med online, vil du også kunne få dine penge forholdsvist hurtigt.

Andre låner online, fordi der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad man ønsker at bruge pengene til. Mange tror, at de ikke vil være i stand til at låne i banken. Kravene til lånerne er vokset, og man kan sige, at det nogle gange virker som om, at bankerne ikke har noget imod at sende kunderne videre til online låneudbydere.

Lån 10000 med Lendo

Lån 10000 med Lendo er det mindste beløb, du kan låne med låneudbyderen. Når man skal låne store beløb, så er det jo vigtigt, at man ved, at man har råd til at betale lånet tilbage til tiden. Det er naturligvis også vigtigt, at man ved, at man kan betale et lille lån tilbage til tiden. Det er alt for dyrt, hvis man ikke kan overholde lånebetingelserne. Man betaler sandsynligvis højere renter, når man låner online, end hvis man kan få et banklån. Det er man dog altid nødt til at undersøge ved at se på lånets ÅOP.Lån 10000 med Lendo

Det højeste beløb, man kan låne, er 300000 kroner. Når man låner penge her, er det ikke noget med lån nu betal om 30 dage. Disse lån med kort tilbagebetalingstid er ikke mulige her. Lånene skal afdrages over mindst 12 måneder, men man kan selv få stor indflydelse på, hvor lang løbetiden skal være. Jo kortere løbetid, jo billigere bliver lånet. Det er vigtigt, at når man skal låne penge, at man har styr på sin økonomi. For at kunne overskue afdrag i flere år er det derfor meget vigtigt, at man lægger et budget. Du kan læse mere, om hvorfor budgetlægning er vigtig her.

I en rapport om kviklån fra 2015, som du kan se her, kan man se, at de fleste online lån er mindre beløb. Så man kan sige at Lendo tilbyder hjælp sammen med deres samarbejdspartnere til en mindre gruppe af lånere. Mange lån er i størrelsen fra lån 1000 kr til andre små lån som lån 5000.

Det er ganske få krav, du skal opfylde. Du skal være 18 år og have en indkomst på mindst 100000 kroner, og så må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret.

Krav til lånerne

Det kan være lidt vanskeligt at fastsætte kravene, for de forskellige banker og långivere har sandsynligvis forskellige krav, og det er deres krav, der er gældende.
  • Du skal være mindst 18 år gammel. Mange låneudbydere kræver højere alder
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 100.000 kroner
  • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret som dårlig betaler
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have dansk telefonnummer. Abonnement – ikke taletidskort.
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse.
  • Du skal have CPR.
  • Du skal have NemID og en Nem konto.

 

 

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]