Kviklån

Behøver heller ikke være super dyre, du kan faktisk låne rentefrit. Det tager normalt ganske få minutter at søge et online lån og du får som regel svar med det samme.

Opdateret den 14.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Kviklån Online lån er klart den hurtigste måde at ansøge om hurtige lån på i dag. Det er nemt hurtigt og rigtig bekvemmeligt. Man kan som låner søge alle minilån, mobillån eller sms lån, der er på det danske marked hjemme fra sin egen stue helt anonymt.

Online lån er synonymt med lån uden sikkerhed. Låneudbyderne er godt klar over, at hvis de skal konkurrere på det danske sms lånemarked, kræver brugerne en hurtig og nem låneproces. Hurtig lån 5000 eller sms lån 5000, hvis du har behov for et lån her og nu. Kunderne har talt, og sms lån Danmark har en meget kort ekspeditionstid. Hvis du ansøger om et minilån for eksempel et sms lån i dag, vil du kunne have pengene på din konto inden for meget få timer, nogle gange inden for få minutter.

Grunden til at det hele kan gøres så hurtigt i dag er ene og alene muligheden for lån med NemID. Med den digitale signatur kan du underskrive lånedokumentet meget hurtigt. Husk dog lige at det er vigtigt, at du læser lånebetingelserne igennem, inden du skriver under, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.

Kviklån sms lån

Dækker over samme type lån, og det de har tilfælles er, at der tit er tale om gratis kviklån eller gratis sms lån til første gangs lånere. Det betyder altså, at der er låneselskaber, der tilbyder, du kan låne penge helt gratis. Du skal dog lige tjekke alle låneudbyderne. Nye kviklån dukker nemlig op. Den anden ting de alle har tilfælles er, at de ikke kan bruges som en langsigtet økonomisk strategi, da lånet oftest skal tilbagebetales inden for 30 dage.

Kviklån sms lån En stor fordel ved disse lån er, at hvis man får fat i et sms lån eller et kviklån gratis, skal der jo ikke betales nogle gebyrer eller stiftelsesomkostninger. Hvis alternativet er at lave en kassekredit i banken, hvilket ofte kan blive meget dyrt, da det kan koste helt op til 3000 kroner bare i oprettelsesgebyr. Så derfor vil det være billigere at få  et lån 3000 kr eller sms lån 3000, hvor du ikke skal betale så stort et oprettelsesgebyr.

Lån penge gratis har være den billigste måde at låne penge på. Et kviklån gratis via Vivus.dk, som er en af de den udbydere på det danske lånemarked, der tilbyder det højeste beløb helt gratis. De tilbyder sms lån 4000 kroner helt gratis til nye kunder. Du skal bare huske, at hvis du er mellem 20 og 22 år kan du højst få et lån 2000 kroner.

Nu er der dog kommet en ny udbyder med nye kviklån på markedet. LendOn tilbyder også, at du kan låne penge gratis lån på 4000 kroner, første gang du låner. Ferratum tilbyder også gratis lån. Simbo Lån tilbyder også gratis lån. Her kan du få gratis lån 500 kr eller lån 1000.

Kviklån i dag

Den ny Kreditaftalelov prøver at rette op på det forhold, at online lån har i mange år været genstand for megen kritik og dårlig omtale, men faktum er at lånene lever i bedste velgående. Nye kviklån dukker af og til op. Derfor har man fra politisk side besluttet at lån med meget kort løbetid, under 90 dage, skal have en karantæneperiode fra starten på det nye år.

Kviklån i dag Den nye aftalelov vil betyde, at du fremover har en 48 timers betænkningstid, hvor låneudbyderen ikke må kontakte dig. Når den periode så er gået kan du gå ind og låne pengene med dit NemID. Folketinget har en formodning om at ændringerne i loven vil stoppe en del impulskøb og derved stoppe folk fra at låne penge, de kan få svært ved at tilbagebetale i fremtiden.

Bliver online lån så helt bandlyst? Der er intet, der tyder på, at man hverken fra befolkningens side fravælger dem eller fra politisk side vil gøre online lån ulovlige. Kviklån og sms lån 2017 ser anderledes ud. Det er også kun de små lån hvor renterne kan være skyhøje, man er efter i første omgang.

Det betyder at du efter januar 2017 ikke kan optage lån online på samme vilkår som i dag. Udbetalingen vil stadig være hurtig, og ansøgningsprocessen vil stadig være nem og smidig. Online lån vil ikke længere være hurtig lån. Så eksperter forudser at der vil være en mindre nedgang i de korte online lån med en løbetid på 30 dage. I  stedet for lån tilbydes kredit i forskellige afskygninger på 30 dage.

Sms lån Danmark er altså ikke fortid, men fra næste år bliver låneudbyderne tvunget til at efterleve den nye lov. Om det kommer til at betyde det helt store på lånemarkedet er svært at gisne om.

Lån penge gratis

Har tidligere fungeret på denne måde. Lån 4000 kroner i 30 dage. Betal tilbage uden renter og gebyrer. Det var et populært lån. Kreditaftaleloven sætter dog en stopper for lån i 30 dage. Læs her. Låneudbyderne har dog ønsket at kunne forsætte med gratis lån. Derfor tilbyder de nu gratis kredit i stedet for. Man bliver tildelt en kredit enten med fast eller ubestemt løbetid. Betaler man kreditten tilbage efter 30 dage, så er kreditten gratis. Ingen renter eller gebyrer.

Lendon tilbyder lån 15000 som kredit.

Ferratum tilbyder også 15000 kroner som kredit til første gangs lånere.

Vivus tilbyder lån 6000 kroner gratis som kredit. Dog ikke længere.

Simbo Lån tilbyder 4000 kroner gratis. Også lån 19 år. Simbo tilbyder ikke gratis lån mere.

Lån penge med omtanke og budget

Når man skal ud på lånemarkedet, er det godt, hvis det kan blive en god oplevelse for dig. Det kræver naturligvis forberedelse. Du skal have lagt et budget. Sådan lægger du et budget. Hvis du ikke har lagt et budget endnu, skal du prøve på det. Hent et budgetskema her.

Når vi fokuserer på vigtigheden af et budget, er det, fordi hvis du optager et online lån, og hvis du ikke har det overblik over din økonomi, så kan det hurtigt gå galt. Og så bliver det ikke en god oplevelse. Når mange af dem der ender som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret, skyldes det ofte, at de har fået et lån online, hvor de ikke har haft overblik over deres privatøkonomi, og hvor mange penge de har til rådighed. Kviklån trods RKI er ikke muligt i dag og har aldrig været det. Mange søger alligevel online lån i håb om, at kviklån rki ingen hindring er.

Når man skal finde ud af, hvor stort et afdrag man kan betale hver måned, kræver det sådan set, at man har overblik over ens økonomi, og man har et budget, som man måske kan ændre på. Hvis dit rådighedsbeløb er stort nok til at betale afdraget på sit kviklån, så er alt jo godt, og du skal bare have ført beløbet ind i dit budgetsystem.

Hvis rådighedsbeløbet ikke er stort nok, så skal du kigge på dit budget for at se, om du kan ændre noget for at få et større rådighedsbeløb. Det kan være lommepengene, der skal skæres ned, el ler måske er der nogle kontingenter, der kan droppes eller sættes på pause.

Hvis det skulle ske, at dit budget ikke holder, så har muligheden for at fortryde dit online lån. Kreditaftaleloven giver låntagerne mulighed for fortrydelse.

Fortrydelsesretten er de første fjorten dage. Det er vigtigt at kende ens rettigheder som forbruger.

Hvordan får man billige lån?

Billige lån er det muligt? Generelt vil online lån være dyrere end banklån, med mindre du kan få et gratis lån. Det billigste kviklån er det bedste kviklån. Hvordan finder man det billigste lån? Det er der mange, der har problemer med. I en stor rapport om kviklån fra 2015 er der mange, der udtaler, at de ikke ved, hvad de skal gøre. Lovgivningen pålægger låneudbyderne krav om, at de skal fremlægge væsentlige oplysninger om de økonomiske forhold, herunder blandt andet ÅOP.

ÅOP skulle hjælpe forbrugerne, men alt for mange kender ikke udtrykket eller forstår det ikke. Når man skal finde det billigste lån online, skal man få lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Så skal man sammenligne lånenes årlige omkostninger. Lånet med laveste ÅOP er det billigste kviklån. ÅOP kan ikke stå alene. Det kan kun bruges til at sammenligne. Det bedste kviklån har den laveste kilopris på et lån.

Det billigste kviklån må være et kviklån rentefri, vil de fleste mene. Men et kviklån rentefrit er ikke altid det billigste kviklån. KreditNU tilbyder et kviklån rentefrit, men det er ikke sikkert, at det er det bedste kviklån. Det er i hvert fald ikke det billigste kviklån.

KreditNU opkræver høje gebyrer, bl.a. et etableringsgebyr på 25%. Billige kviklån skal man lede længe efter. Når man kan få et kviklån som et hurtigt lån, så må man forvente, at det koster mere, end hvis man skal låne i banken. Mange tror, at man kan få et kviklån uden kreditvurdering, men det kan man ikke.

Ingen bliver tilbudt et kviklån uden kreditvurdering. Kreditvurderingen foregår bare utroligt hurtig. Hurtige lån er muligt, fordi kreditvurderingen foregår maskinelt og automatisk hos de fleste online låneudbydere.

Ligeledes er kviklån uden NemID heller ikke muligt, hvis du ønsker et af de hurtige lån.

Vælg stjerner

Andre interessante lånetyper: