EK Lån

EK lån

Med et EK lån kan du få råd til meget af det, du går og drømmer om. For Cecilie og Nikolai var drømmen blevet virkelig. Efter flere års søgen kunne de nu endelig flytte sammen i en større lejlighed. De havde været heldige for de havde fået 3-værelses lejlighed på 80 m2. De seneste seks måneder havde de, for at spare penge op til et indskud, boet på Cecilies værelse på 16 m2. Det havde ikke altid været en dans på roser, da de begge havde en del hjemmearbejde i forbindelse med deres uddannelse.

Nu var drømmen inden for rækkevidde. Indskuddet var betalt, og nu var der kun 14 dage til de skulle flytte. De havde siddet mange timer med tegninger over lejligheden og prøvet at finde ud af, hvor deres forskellige møbler skulle være.

Det var nu ikke særligt vanskeligt, da de ikke havde ret mange møbler. De kunne knap nok fylde ét af værelserne. De ville naturligvis gerne have en dobbeltseng, men de havde heller ikke spisebord eller bløde møbler. De møbler de havde, kunne måske bruges til et arbejdsværelse.

De havde selvfølgeligt, efter de havde fået lejligheden, set på møbler, men de manglede pengene. De havde også været i genbrugsbutikker for at se efter noget, men de havde nok begge inderst inde drømmen om at købe en sofa og 2 stole og et spisebord, som de var lidt forelsket i.

EK lån – lån penge til fast lav rente

En aften hvor de var på vej hjem fra biografen, gik de forbi møbelforretningen, hvor ”deres” møbler var. Her så de, at der var kæmpe udsalg. Alt nedsat 30 – 60 %. De var vildt. Nu var deres chance der, men hvordan skulle de få fat i pengene?

Næste dag var Cecilie ned i butikken for at se om ”deres” møbler stadig var der. Det var de, og de kunne få dem til næsten halv pris, totalt. Det var næsten ikke til at bære.

Hele aftenen sat Nikolai og Cecilie og diskuterede fordele og ulemper ved at købe nu. De kunne spare 32.000 kroner ved at købe nu, men de havde ikke pengene. Lån penge var nødvendigt, men hvor skulle de låne. Ingen af dem havde tidligere været nødt til at låne.

De tændte for deres iPad for at se, hvilke muligheder, der var. Der var mange muligheder, mange hjemmesider, hvor de kunne låne, med kun få klik. Det var en helt jungle at udforske, men til sidst foreslog Cecilie EK lån, fordi hun faldt for et lån med fast lav rente. Det appellerede til hendes forsigtigheds gen.

EK lån op til 50.000 kroner

EK lån samarbejder med DER, læste de, og det virkede dermed for dem begge som trygt, fordi de kendte DER som en velanset forretning. De kunne få et EK lån op til 50.000 kroner. Skulle de låne det beløb, de havde behov for. Det var 35.000 kroner eller skulle de låne 50.000 kroner, så de havde til lidt ekstra. Det var jo nemt lige at låne mere. De var blevet videresendt til udbyderens, EK lån, hjemmeside, her kunne de sidde og skubbe rundt på barrerne med henholdsvis beløb og afdragsperiode.

De havde lagt et budget, dengang de fik lejligheden, så de vidste, at de havde omkring 1.200 kroner som rådighedsbeløb. Efter en del overvejelser og diskussion besluttede de sig til at låne 35.000 kroner, som skulle afdrages over 5 år med cirka 800 kroner. Så var der stadigvæk noget tilbage til uforudsete udgifter.

Så de sendte en låneansøgning til EK lån. Fik hurtigt et lånetilbud, som de accepterede. og næste dag fik de sat møblerne til side til levering om 13 dage.

EK lån – hurtig og nem ansøgning

Det er nemt og hurtigt at søge og et EK lån. Når man bliver viderestillet til EK lån’s hjemmeside, skal man først vælge beløb og afdragsperiode. Derefter sendes man videre til yderligere oplysninger. De fleste låneudbydere ønsker at kende navn, adresse, telefon, e-mail, beskæftigelse, indtægt, familiestand, bopæl.

Når man har udfyldt skemaet, sender man sin ansøgning. EK lån lover svar inden for 1 time. Pengene vil ofte blive udbetalt samme dag, senest næste dag.

EK lån med NemID

Når du sender din låneansøgning, skal du bruge NemID. De fleste låneudbydere anvender NemID i dag. Det betyder, at der foregår kryptering, der er medvirkende til en tryg og sikker korrespondance. Det hele klares online. Du underskriver også låneaftalen med NemID. Din digitale signatur.

EK lån med omtanke

Lån penge med omtanke. Det er vigtigt, at man har fuldstændig styr på sin økonomi, når man skal låne. Cecilie og Nikolai var langt hen ad vejen mønsterlånere. Da de søgte EK lån, kendte de til deres rådighedsbeløb, fordi de havde lagt et budget. Når man låner, er det også vigtigt, at man ikke låner mere, end man skal bruge. Her bestod Cecilie og Nikolai også prøven. De lånte kun det beløb, de havde brug for.

Når man låner penge, vil man naturligvis også gerne have det billigste lån. Her fejlede Cecilie og Nikolai. Man bør altid indhente flere sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. De gjorde Cecilie og Nikolai ikke. De kunne måske have fået et billigere lån hos en af de andre låneudbydere.

Det kan nemlig være meget vanskeligt at overskue lånetilbud. Når man sammenligner, skal man altid vælge lånet med laveste ÅOP. Det er vejen til det billigste lån.

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]