Minilån

Er blandt de lån, som låneudbydere med lån penge online tilbyder i en bred vifte af lånetilbud. Der er mange forskellige lånetyper, som ofte viser sig at have mange identiske træk. Forskellen på kviklån, SMS lån, mobillån kan være vanskeligt at finde.

Opdateret den 14.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Når du låner penge online betyder, at du får et hurtigt lån. Det er nemt at ansøge. Det er forholdsvist let at blive godkendt som låner, da kreditvurderingen foregår meget hurtigt, og det vil ofte være dyrere end banklån.

Minilån Når du optager et lån, som her for eksempel et kviklån, er det vigtigt, at du gør det fornuftigt. Lån penge fornuftigt er en god regel at følge. Det betyder, at du kun låner penge, når det er nødvendigt. Ligeledes betyder det, at du ikke låner flere penge, end det er nødvendigt.Når du vil ansøge om et lån, så gør du det på baggrund af et budget, der viser dig, at det er muligt for dig at betale lånet tilbage. Det er derfor en god idé at lægge budget.

Et lille lån kan være vanskeligt at definere, for de forskellige låneudbydere har meget forskellig opfattelse af, hvad et mindre lån er. Der er mange af vore låneudbydere, der ikke bruger betegnelsen minilån. Man kan sige, at for de fleste låneudbydere så er minilån en overordnet gruppebetegnelse for mange forskellige lån.

Alle er nok enige om, at det er lån af et mindre beløb op til cirka lån 10000 kroner. Nogle definerer så et mini lån, som et lån med kort løbetid, som for eksempel kviklån eller SMS lån. Det kan være et lån 30 dage. Andre tilbyder lån med længere løbetid og afdrag som et forbrugslån.

Mini lån

Når du ansøger om et lån, foreslår vi altid at du indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det er den bedste måde til at sikre sig det billigste lån. Låneudbyderne er ret gode til at informere dig i låneansøgningen med beløb, der viser, hvad din månedlige ydelse vil blive. Det er bare ikke altid det samme beløb, du vil se på dit lånetilbud.

Mini lån Forklaringen er, at den rente du tilbydes bliver først fastsat i forbindelse med kreditvurderingen.Det er derfor vigtigt at have forskellige lånetilbud at vælge blandt. Der kan være penge at spare, især hvis man låner store beløb. Det er gratis at indhente lånetilbud, og det er yderst fornuftigt at gøre det.

Når du så skal finde det billigste lån, har Folketinget hjulpet dig. På baggrund af flere undersøgelser og klager fra folk, der følte sig vildledt eller fejlinformeret, og syntes, at de betalte alt for meget for et lån, indførtes ÅOP.

Hvor mange mennesker tidligere ikke kunne se forskel på lånene, er det blevet let at udpege det billigste lån. Det var uforståeligt for mange mennesker tidligere. Nu skal man bare vælge lånet med den laveste ÅOP, for det er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Lån penge online er nemt og hurtigt. Lån penge ved at søge lån her på Laaneservice.dk. Du finder den låneudbyder, der passer bedst til dig og trykker på den grønne knap ”Ansøg nu”.

Du bliver derefter viderestillet til låneudbyderens hjemmeside, hvor du udfylder låneansøgningen. Her skal du ved de fleste låneudbydere bruge NemID.

Der er ganske kort ventetid, inden du modtager dit svar. Ønsker du at modtage lånet, underskriver du aftalen, igen med NemID. Pengene bliver ofte sat ind på din konto i løbet af få timer eller senest næste dag.

L’easy Minilån

Er et af de meget populære lån online. Det er let at låne hos Leasy. L’easy Minilån er lån fra 5000 kroner og op til 15000 kroner. Du kan selv være med til at bestemme lånets løbetid, som skal være mellem 12 måneder og 36 måneder. Minilån Leasy er naturligvis et lån uden sikkerhed. Du får hurtigt svar på din ansøgning, inden for én time. Lånet bliver hurtigt overført til din konto.

Hvis du ønsker at låne hos Leasy, skal du være fyldt 20 år. Du skal have fast indkomst, og du skal kunne dokumentere det. Du må ikke være registreret i skyldnerregistrene RKI Registret eller Debitor Registret. Du skal have NemID. Når du sender låneansøgningen vil Leasy kreditvurdere dig, før de tilbyder dig et lån. Ud fra kreditvurderingen fastsættes renter og omkostninger på minilånet.

Leasy er en populær låneudbyder, og scoren på L’easy minilån trustpilot er høj. Kundeservice er stor, og i L’easy Minilåns åbningstider kan du få svar og hurtig betjening, hvis du har spørgsmål.

Minilån trods RKI

Er ikke muligt hos Leasy. De fleste låneudbydere ønsker ikke at tilbyde lån trods RKI. Leasy tilbyder lån uden sikkerhed, og allerede der løber låneudbyderen en risiko. Hvis du er registreret som dårlig betaler i et af de to store skyldnerregistre, så er det måske også en dårlig idé at søge et nyt lån trods RKI.

Du har stadigvæk en gæld, som du ikke har evnet eller villet betale af en eller anden grund. Derfor vil det bedste for dig sandsynligvis at få en aftale med din debitor. Hvis du kan få en aftale om tilbagebetaling af hele eller i hvert fald en del af gælden, så kan du måske få ham til at slette din registrering, så du kan starte en bedre tilværelse på ny.

Minilån 30 dage

Betyder, at du låner penge, som du ofte skal betale tilbage efter 30 dage.  Det kunne for eksempel være et kviklån 30 dage, som du måske kan få som et gratis lån. Alle gratis lån skal betales tilbage efter 30 dage. Et rentefrit lån 30 dage lyder jo fint, men det er ikke sikkert, at det er et gratis lån, fordi der kan komme gebyrer på lånet. Hvis du får et almindeligt lån, kan du selv være med til at bestemme, hvor lang tid du vil bruge på at betale tilbage. Minilån 30 dage

Jo hurtigere du betaler et lån tilbage, jo billigere bliver lånet for dig, da renteudgifterne bliver mindre. Du skal jo være sikker på, at du kan klare at afdrage det beløb, du bliver enig med låneudbyderen om.

Når de fleste låneudbydere anvender NemID i låneprocessen, er der helt enkle forklaringer på det. Det gør låneprocessen meget hurtigere, og hurtige lån er, hvad kunderne ønsker.Det er desuden en mere sikker proces både for låneudbyderne, men også for dig.

NemID betyder, kommunikation mellem parterne er sikker, og NemID betyder, at låneudbyderen er sikker på din identitet og hurtigere kan kredittjekke dig.

Lån penge nu

Når du låner penge online. Du kan få lån som hurtige lån. Et hurtigt lån kan du få, når du søger lån med NemID. Når folk låner online i dag, er det ofte, fordi de ønsker at få hurtig lån. Det er som om det er det vigtigste for folk at få et af disse hurtige lån.

Et hurtig lån er et lån med en hurtig og nem ansøgning at blive et hurtig lån er det naturligvis nødvendigt at låneudbyderen hurtigt kan kreditvurdere låneansøgeren. Det sker med NemID og adgang til E-skat. Så har låneudbyderen alle de oplysninger, der er nødvendige for et hurtig lån.

Hurtige lån bliver straks overført til lånerens bankkonto, når lånetilbuddet er blevet underskrevet og returneret.

Billige lån

Det billigste lån du kan få er, når du kan låne gratis. Billige lån, når du låner penge online, kan være et rentefrit lån. Vi vil alle gerne have et billigt lån, men når låneudbyderen tilbyder lån uden sikkerhed, så kan man nok ikke forvente at få et billig lån.

Nogle låneudbydere tilbyder forskellige rabatter i perioder for at tilbyde billige lån. Vivus tilbyder for eksempel rabat på renten den første måned for nye lånere. Det er selvfølgeligt med til at gøre det til et billigt lån i forhold til andre låneudbydere. Du bør prøve at finde billige lån ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Gratis lån

Tilbydes af nogle af vore låneudbydere. Lån 10000 gratis kan du let søge. Mini lån som gratis lån tilbydes af flere af vore låneudbydere. Første gang du låner, kan du låne penge gratis. Lån 4.000 kroner gratis i en måned. Og det er gratis, hvis du betaler pengene tilbage til tiden. Der er hverken renter eller gebyrer, der skal betales.

At låne gratis er naturligvis et billigt lån.Derfor er der mange, der søger disse gratis lån. Man skal dog være opmærksom på, at lånet skal betales tilbage efter 30 dage. Lån 15000 kroner er det største beløb, du kan låne gratis. Det vil dog være vanskeligt for de fleste, at betale så stort et beløb tilbage så hurtigt. Hvis du kender din økonomi og ved, at det er muligt for dig, hvis du for eksempel får mere i lønposen næste gang.

De små lån er blandt de hurtige lån, som vore låneudbydere tilbyder. Hurtig og nem ansøgning og hurtig respons fra låneudbyderen betyder, at pengene ofte vil være på kontoen i løbet af få timer. Kreditvurderingen tager ikke lang tid. Det er et lån uden sikkerhed, så her er der ingen tidskrævende forsinkelser.

Vælg stjerner

Andre interessante lånetyper: