Mobillån

Opdateret den 23.06.2024
DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

I en stor rapport fra 2015 om kviklån oplyser mange mennesker, at de slet ikke har tænkt på banken, da de skulle låne. Det må da være et stort problem for bankerne, at mange danskere får kviklån uden at spørge i banken. Mobillån

Bankernes svigt over for mange private kunder i forbindelse med Finanskrisen kan nu komme til at koste dyrt. Mange mennesker føler, at det er nedværdigende, at de skal krænge deres inderste ud, hvis de søger et banklån, mens det er lettere at få et online lån. Man ved godt, at det kan være dyrere, men det er mange villige til at betale for.

Pr. 1. januar 2017 trådte en ændring i Kreditaftaleloven vedrørende kviklån i kraft. Lovændringen betyder, at lån med en løbetid på under tre måneder pålægges 48 timers betænkningstid. Det kan du læse om her. Det betyder, at der skal gå to døgn, inden låntager kan få sit lån udbetalt.

Når de to døgn er gået, kan låntager henvende sig til låneudbyderen og anmode om at få lånet udbetalt. Låneudbyderen må ikke henvende sig til låntager. Loven er blevet til, fordi mange forbrugerorganisationer og politikere ønskede at stoppe stigningen af kviklån og tage farten ud af kviklån. Ved at give folk 2 dage at tænke sig i, håber man, at man kan stoppe mange impulskøb.

Gratis mobillån

Lån penge gratis kan du ikke i bankerne, men det er der nogle vore låneudbydere, der tilbyder. De udbyder gratis sms lån blandt andet. Lånetilbuddet gælder kun første gangs lånere. I mange år har man kunne få lån 2000 ved nogle udbydere, mens andre tilbød lån 4000. Det ville sikkert også være muligt at få sms lån 3000 kr gratis. Men tingene har ændret sig.

Den tidlige omtalte lovændring vil blandt andet ramme gratis lån, der ikke vil kunne blive udbetalt de første to døgn. Det vil også få betydning for de låneudbydere, der har haft fokus på lån med kort løbetid. Sms lån 2017 vil være anderledes end sms lån 2016. Når man ved, hvor begejstret folk er for de små, hurtige mobillån med kort løbetid, besluttede flere af de aktuelle låneudbydere at ændre i deres udbud og tilbud. Gratis mobillån

I stedet for lån udbyder man nu en kredit, en kassekredit med fastsat løbetid eller en kredit med ubegrænset løbetid. Derved er man ikke underlagt Kreditaftaleloven.

For at kunne tilbyde gratis lån uden betænkningstiden, har de fleste af låneudbyderne også ændret det tilbud, så man nu tilbydes en kredit, som er rente- og gebyrfri, hvis den bliver indfriet efter 30 dage. Altså gratis mobillån.

Lån 15000 kroner hos LendOn, der tilbyder enten lån eller kredit.

Hos Ferratum  er det muligt med et lån 20000 kr gratis som en kredit i fire år.

Vivus tilbyder ikke længere gratis lån eller gratis kredit.

Simbo Lån tilbyder heller ikke længere gratis kredit. Nye kunder kunne låne 6000 kroner i 3 måneder.

Om politikerne er lykkedes med deres lov kan diskuteres. Lån 10000 gratis i 30 dage er nu muligt.

Mobil lån i dag

Hurtige sms lån uden sikkerhed er, hvad låntagerne ønsker. Og hurtige lån kan vore låneudbydere tilbyde. Når du har valgt den låneudbyder, du ønsker at anvende, skal du først skrive, hvor meget du ønsker at låne, og lånets ønskede løbetid. Derefter går du i gang med selve ansøgningsskemaet. Det er lidt forskelligt, hvad låneudbyderne ønsker at vide om dig. Ofte er det følgende: Mobil lån i dag

 • Du skal være over 18 år. Mange låneudbydere ønsker, at du skal være ældre. (20 år – 21 år – 23 år – 25 år).
 • Du skal have dansk CPR-nummer.
 • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark.
 • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller Debitor Registret, som er de to registre over dårlige betalere.
 • Du skal have et aktivt mobiltelefonnummer og en e-mail adresse.
 • Du skal kunne identificere dig og godkende din låneaftale med NemID. Lån med NemID betyder, at låneudbyderen  kan få adgang til dine skatteoplysninger.
 • Du skal have en NEM-konto, hvor man kan sætte pengene ind.

Det vil ikke tage dig lang tid at udfylde skemaet. Så skal du bare vente på at modtage dit lånetilbud. Det kommer inden for et par minutter. Du skal så godkende det med NemID, og afhængig af hvilken låneudbyder du har valgt, så får du pengene i løbet af nogle få timer, eller senest næste dag.

Billigt mobillån

Når man skal låne, vil alle naturligvis gerne have billige lån. Gratis lån er naturligvis de billigste lån man kan få. Hvis man ikke kan få gratis lån, må man prøve at finde det billigste lån, så man kan få den mindste ydelse hver måned. Det fortæller rapporten om kviklån, at folk har meget svært ved at kunne skelne mellem billige og dyre mobillån. Det er derfor pålagt låneudbyderne at oplyse om et låns ÅOP. Selv om det har været brugt i flere år, er der mange der ikke kender udtrykket ÅOP eller forstår betydningen af de tre bogstaver.

Når du skal finde det billigste lån, skal du indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånetilbuddene skal være sammenlignelige, ellers kan man ikke bruge ÅOP. Når man har modtaget lånetilbuddene skal man vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Mobil lån 18 år

Kan godt være lidt vanskeligt. Sms lån 18 år kan du ikke få. Gratis mobillån kan du ikke få. Der er ingen muligheder for korte mobillån i 30 dage. Mobil lån 18 år Nupp.dk tilbyder lån til 18-årige. Lån 6000 kr. er muligt ved Nupp.dk. Lån til 18-årige skal afdrages over mindst 12 måneder. Her er et overblik over nogle af de låneudbydere, der tilbyder lån til 18-årige.

Lån med omtanke

Selv om du ønsker at få hurtige lån, så må det heller ikke gå for hurtigt. Du skal have styr over din økonomi, når du går i gang med at låne. Lån 30000 kr uden at lægge budget eller uden at kende sit månedlige rådighedsbeløb er ufornuftigt. Du skal vide, at du har råd til at afdrage dit lån. Derfor skal du lægge et budget. Hvis du ikke har prøvet det før, så kan du starte nu. Hent et budgetskema. Udfyld skemaet for et helt år med alle udgifter og indtægter. Når du er færdig, kan du finde dit månedlige rådighedsbeløb. Dit afdrag på dit nye mobillån må ikke være større end det månedlige rådighedsbeløb. Læs mere om at lægge budget her.

Lån hurtigt via mobil

Det kan gå utroligt hurtigt at skaffe sig penge via et mobillån. Især hvis du også har dit NemID med dig. Du vil være i stand til at komme i kontakt med en låneudbyder, hvis du er online. Lån med NemID betyder, at det kan gå hurtigt med at få penge på din konto.

Når man bruger NemID, får låneudbyderen adgang til oplysninger om din økonomi via skat.dk. Du skal jo ikke stille sikkerhed, når du låner penge online. Du kan på få minutter ansøge om et lån, få dit lån på din konto og begynde at bruge pengene. Lån uden NemID giver dig ikke denne mulighed.

Sms lån mobillån 10000

Hvor stort kan et mobil lån være? Der er ingen fast grænse. Lån 10000 kr er et stort lån. Som du har set kan du låne 10000 gratis i 30 dage. Det er ikke kun ved store lån, at du skal have styr på din økonomi. Det er lige så vigtigt at være sikker på, at du kan betale 10000 kr tilbage efter 30 dage, hvis det er det du vælger. Hvis du betaler det tilbage over længere tid, så kan du ikke få det som gratis lån, men det er også vigtigere, at du ved, at du ikke får problemer med at betale tilbage.

Mobil lån 4000

Er et ofte efterspurgte lån. Mange vil prøve at få et gratis lån, som så skal betales tilbage efter 30 dage. Det kan være fint at låne, hvis man har behov for ekstra penge, og at man samtidigt ved, at det kan man betale uden problemer 30 dage efter. Det kan være rigtig klogt at betale for en sommerferie tidligt, hvis man får rabat, fordi alle får jo feriepenge, som så kan bruges.

Mobil lån 2000

Er et godt beløb at låne. Det bedste ville selvfølgeligt være et gratis lån. Du skal vide, at der er låneudbydere, der jo ikke kræver, at du skal betale efter 30 dage, selv om det er et lille lånebeløb.

Nupp.dk tilbyder lån fra 1000 kr – 6000 kr med en løbetid mellem 12 måneder og 36 måneder

24/7 Lån tilbyder lån fra 500 kr – 1000 kr med en løbetid på op til 120 dage

Lån 1000 kr.

Gratis vil igen være det absolut bedste for dig. Når du ikke låner et større beløb, så skal det helst være uden omkostninger. Det er dejligt, at der er låneudbydere, der tilbyder et lille lån til dem, der ønsker det. Det betyder jo også, at det ikke er nødvendigt at låne mere, end man har brug for.

Lån 500 kr.

Er et af de mindste beløb, der kan lånes. Igen skal det gerne være et gratis lån. Det bedste ville måske være, hvis du kunne låne pengene ved dine forældre eller familie, eller hvis du har nogle gode venner, der vil hjælpe.

5/5 - (1 vote)

Andre interessante lånetyper: