Lån uden NemID

Lån uden NemID er blevet meget sværere, end det var før i tiden. Da man i 2010 startede med indførelsen af NemID, blev det muligt at søge lån med NemID, og 5 år efter er der mange låneselskaber der ikke længere tilbyder lån uden NemID. Listen herunder er alle udbydere der tilbyder lån uden NemID. Vi råder dig til at søge 3 for så derfter at sammenligne hvilke udbyder dir tilbyder det billigste lån. Det er selvfølgelig altid nemmest at optage lån med NemID men det er muligt at få lån uden Nemid. Du skal bare være klar over at det tager længere tid at låne da du som oftest skal sende mail med id så som pas eller kørekort. Da låneudbyderen jo ikke har adgang til at checcke dine personlige oplysninger. Se lån med Nemid her.
Indtast dit navn
Indtast din Email
Vælg din alder

Lån uden NemID

Lån penge uden NemID er ikke altid let, og derfor kan vi kun anbefale, at du går ind og bestiller et NemID. Du kan bestille dit NemID lige her og læse om, hvordan hele NemID processen fungerer. Vi har dog alligevel samlet en liste over låneudbydere, der ikke stiller det som et krav, at man skal ansøge via den digitale signatur. Se på de forskellige

lån uden nemid

lån penge med NemID

Sms lån uden NemID

Sms lån uden NemID er ikke en umulighed, men det gør hele ansøgningsprocessen mere vanskelig. Hvis du ikke har adgang til NemID, er det stadig en mulighed at få et sms lån . Vi har fået sammensat en liste med lånetilbud fra udbydere, der tilbyder sms lån uden NemID. Du skal dog være opmærksom på, at det kan tage op til et par dage, før du har pengene på din konto, da hele ansøgningsprocessen ikke længere foregår 100 procent automatisk.