Lån uden NemID

Er blevet meget sværere, end det var tidligere, og det tilbydes kun af få låneudbydere. Da man i 2010 indførte NemID, blev det muligt at søge lån med NemID, og få år efter er der mange låneselskaber, der ikke længere tilbyder lån, som man kan få uden brug af NemID.

Opdateret den 23.06.2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendo
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 20.000 - 1.000.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 1,25 - 20,95 %
 • Én ansøgning 18 lånetilbud

 • Super samlelån

 • Du får svar Straks

 • 2 minutter Nemt & Gratis

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Letfinans

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 3,69 - 24,99 %
 • Lav èn låneansøgning

 • Modtag flere tilbud

 • Gratis ØkonomiTjek

 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lån uden NemID Vi råder dig til at søge 3  lån for så derefter at sammenligne, hvilke udbyder der tilbyder det billigste lån. Det er selvfølgelig altid nemmest at optage lån med NemID, men det er muligt at få lån uden. Du skal bare være klar over at det tager længere tid uden, da du som oftest skal sende mail med kopi af ID såsom pas eller kørekort. Da låneudbyderen jo ikke har adgang til at checke dine personlige oplysninger. Se lån med NemID her.

Det er ikke altid let at låne, når du ikke vil anvende dit NemID. Det kræver meget mere arbejde, og det kræver lang tid og megen korrespondance. Så vi kan kun anbefale, at du går ind og bestiller et NemID. Du kan bestille dit NemID lige her og læse om, hvordan hele NemID processen fungerer. Vi har dog alligevel samlet en liste over låneudbydere, der ikke stiller det som et krav.

Vi vil måske ikke fraråde lån uden, men der er flere ulemper end fordele ved lån, hvor du ikke bruger NemID. Et hurtig lån er umuligt, når du ikke vil bruge NemID, og da vi ved, at hurtige lån uden sikkerhed er kundernes bedste lån, så fraskriver man sig den mulighed ved ikke at benytte NemID. Når man søger et lån uden, vil låneudbyderen forlange, at du på anden vis skal bekræfte din identitet. Det kan gøres på forskellig vis. Det kan være kopi af pas eller kørekort.

Sms lån uden NemID

Anvende ens NemID er ikke som sagt ikke umuligt, men det gør hele ansøgningsprocessen mere vanskelig. Hvis du ikke har adgang til NemID, er det stadig en mulighed at få et sms lån . Sms lån uden NemID Vi har fået sammensat en liste med lånetilbud fra udbydere, der tilbyder sms lån uden du skal bruge NemID. Den skal du se godt igennem og vælge den låneudbyder, der passer dig bedst.

Selv om du søger små lån som sms lån 1000 eller sms lån 5000, så vil du erfare, at det tager meget længere tid, når du ikke bruger NemID, end hvis du havde muligheden for at anvende dit NemID. Du skal dog være opmærksom på, at det kan tage op til et par dage, før du har pengene på din konto, da hele ansøgningsprocessen ikke længere foregår 100 procent automatisk.

Sms lån, der ved nogle låneudbydere kaldes mobillån, har været populære lån, siden de dukkede op. Et sms lån er ofte et lille lån. Så hvis du søger små lån eller minilån, så er det måske lettere at få et lån, selv om du ikke bruger NemID. Lån 500 kr og lån 1000  vil være nogle af de mindste minilån, man kan søge.

Lån penge uden NemID

Er umiddelbart en hurtig og let proces. Det kan gå utroligt hurtigt. Du kan få pengene overført til din konto i løbet af én time. Ja, nogle gange går det endnu hurtigere.

Når du søger et lån, hvor du ikke vil bruge dit NemID, så ser det helt anderledes ud. Det kræver meget længere tid, og som sagt en del kontakt med låneudbyderen. Disse lån er der ikke længere mange låneudbydere, der tilbyder.

Lån uden at anvende dit NemID gør hele låneforløbet langsomt og ikke så sikkert. Det betyder en langsommelig proces,  når man søger om et lån, så får låneudbyderen ikke automatisk mulighed for at kreditvurdere dig.

Lån penge uden NemID

Lån penge online er der mange, der benytter sig af, fordi de synes, at lånemulighederne i bankerne ikke er tilfredsstillende og for bureaukratiske. En rapport om kviklån, som du kan læse her, kan man se, at mange forbrugere overhovedet ikke har overvejet at gå i banken for at søge lån.

Mange søger små lån som lån 5000, og det betyder, at de har større mulighed for at vurdere, om de kan betale tilbage til tiden. Når du søger  uden at bruge dit NemID, betyder det, at der måske skal sendes dokumenter fysisk frem og tilbage, men i dag kan man måske klare det med at sende papirerne elektronisk.

Man kan roligt sige, at NemID er faktisk en meget sikker måde, hvor man kan fremsende fortrolige og ømtålelige beskeder. Der sker sjældent fejl, der vil forsinke eller forhindre et låneforløb. Lån med NemID betyder, at pengene med 100 % sikkerhed bliver sat ind på din konto, der er tilknyttet dit NemID. Alt er både lettere og hurtigere, når du bruger NemID.

Hurtige lån

Lån penge hurtigt uden at bruge dit NemID kan ikke lade sig gøre. Hvis du ønsker et hurtigt lån, så kan det kun lade sig gøre, hvis du med dit NemID giver låneudbyderne adgang til e-skat og oplysninger om din økonomi. Hurtig lån kræver, at der ikke skal være nogen korrespondance frem og tilbage mellem låner og låneudbyder.

Med NemID kan låneudbyderne hurtigt verificere dig. Det er ikke nødvendigt med yderligere dokumentation. Ligeledes betyder det, at når låneudbyderne får oplysninger om din økonomi, kan de hurtigt kreditvurdere dig og tilbyde dig et hurtigt lån.

Hurtige lån og online lån er kædet sammen med NemID, så det kan gå hurtigt. Et hurtigt lån er blevet et eftertragtet mål for mange låneansøgere, og det kan godt være problematisk. Det er et problem, hvis man optager et lån uden at vurdere, om man kan betale lånet tilbage til den aftalte tid.

Inden man optager et lån, ja, inden man begynder at søge et lån, så skal man være sikker på, at lånet passer til ens økonomi. Det er dumt at sætte sig for hårdt økonomisk, især hvis det ikke er nødvendigt at låne penge.

Kviklån uden NemID

Kan lade sig gøre. Men hvorfor vil man søge lån, hvor man ikke vil bruge sit NemID? Det kan der jo være nogle fornuftige forklaringer på. Der er nogle mennesker, der ikke bruger NemID. Det kan være, at de ikke har tillid til systemet, eller måske er fritaget for at modtage elektronisk post.

Hvis man ikke har sit nøglekort. Du har måske forlagt det og kan ikke finde det. Det kan måske være, at du ikke har modtaget dit nye nøglekort og derfor ikke har muligheden for at søge lån, med mindre du søger et lån, hvor du ikke skal have et NemID.

Betyder det noget for prisen på lånet, at man søger lån uden at bruge sit NemID? Det skulle det ikke gøre, men for at finde ud af det er du nødt til at sammenligne nogle lånetilbud. Du skal søge lån på samme beløb og løbetid. Så får du tilsendt lånetilbud. Her skal du sammenligne lånets ÅOP. Du kan læse mere om ÅOP her.

Er det muligt at få et billig lån i det hele taget. For at finde ud af det, skal skal du sammenligne lånetilbud. Du bør indhente mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Disse lånetilbud skal du derefter sammenligne. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån set over hele låneperioden. Desværre er der mange, der glemmer den proces og ikke får foretaget sammenligningen. Mange forstår desværre ikke betydningen af de tre vigtige bogstaver.

Vi vil naturligvis alle gerne have et billigt lån, for det betyder jo noget for, hvor meget du skal afdrage på et lån hver måned, og hvor længe du skal afdrage på et lån. Jo længere et lån løber, jo flere renter kommer du til at betale.

Vælg stjerner

Andre interessante lånetyper: