Ferratum

Ferratum kredit

Hvis du står i en situation, hvor du skal skaffe penge i løbet af nogle få timer, så er der flere muligheder for det. Ferratum tilbyder lån eller kassekredit helt op til 20000 kroner. Firmaet har ændret deres koncept.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

Grundet den Kreditaftalelov om kviklån tilbyder man i dag kredit i stedet for lån. Det kan du læse mere om her. Lån penge hos Ferratum betyder, at du tilbydes en kredit. Du kan søge lån som normalt, og låneproceduren er den samme.

Ferratum

Hurtige lån hos Ferratum

Ferratum tilbyder hurtige lån. Hvis du er nede i byen for at handle, og du pludseligt ser de højtalere, du længe har ønsket dig. Der er ophørsudsalg, så du skal handle hurtigt. Du mangler en del kroner for at kunne købe dem. Lån 5000 hos Ferratum, hvis det muliggør dit køb.

Du går ind i butikken og får dem sat til side i to timer. Derefter går du ind på caféen ved siden af, bestiller en cafe latte og finder mobilen frem, og kommer ind på lånsms.dk. Du finder Ferratum frem her på hjemmesiden. Du trykker på ”Ansøg her” og viderestilles til deres hjemmeside.

Her ansøger du om et sms lån 5000 kr. Du får hurtigt svar i løbet af et par minutter, hvor du modtager et lånetilbud. Det accepterer du med det samme, for nu er det højtalerne det gælder.  Efter halvanden time modtager du meddelelsen, at pengene er sat ind på din konto. Lån 20.000 kr hurtigt. Du går ind og henter højtalerne, og skynder dig hjem og sætter dem op. Fantastisk lyd.

ANSØG HER

Lån penge gratis hos Ferratum

Lån penge gratis lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Hvis du betaler dit lån eller din kredit tilbage inden 30 dage er der ingen renter eller gebyrer. Dette gælder, når du låner første gang. Gratis sms lån er et godt tilbud, som mange benytter sig af. Det er stadigvæk muligt i dag at låne gratis hos Ferratum. Den nye Kreditaftalelov andrede betingelserne for lån med en løbetid under 90 dage. Disse lån skulle have en 48 timers betænkningstid, inden et eventuelt lån hos låneudbyderen kunne udbetales.

Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt. Det er virkeligheden. Ferratum tilbyder sandsynligvis den hurtigste låneproces i Danmark. Her kan du låne hurtigere end lynet og Lucky Luke, der er hurtigere end sit eget spejlbillede, få dig et billig kviklån. Du skal selvfølgeligt passe på, at det ikke går for hurtigt med et lån. Du har rettigheder som forbruger. Du har for eksempel mulighed for at fortryde dit lån. Det kan du læse mere om her.

Hvis du har besluttet dig for et sms lån 4000, så trykker du på ”Ansøg her”, og du bliver derefter stillet videre til firmaets hjemmeside. Her skal du trykke på den grønne knap ”Anmod nu” Du stilles så videre til låneansøgningen Her skal du først vælge beløb og lånets løbetid. Derefter skal du skrive CPR, mobilnummer og e-mail og hvilken bank, du er kunde i. Hurtigere kan det ikke gøres. Du vil jo have mulighed for at få et lån 3000 rentefrit.

Inden for et par minutter modtager du et lånetilbud, som du skal godkende ved brug af dit NemID. Hvis du ansøger på hverdage mellem klokken 8.00 og 20.00, bliver pengene sat ind på din Nem konto inden for 45 minutter.

Lynhurtigt kan du ansøge om at få et hurtigt kviklån. Det er Danmarks hurtigste låneproces – det tager kun 1-2 minutter at ansøge om lånet, og når du godkender deres lånetilbud med NemID, kan du have pengene på din konto inden for 45 minutter. Ansøger du mellem kl. 8 og 20 på hverdage eller lørdag mellem klokken 10.00 og 17.00, modtager du pengene på din Nem Konto inden for 45 minutter! Ellers er pengene på din konto næste morgen klokken 9.00.

ANSØG HER

Hurtig lån trods RKI 

Hurtig lån trods RKI er ikke muligt her. Der er næsten ingen af vore låneudbydere, der tilbyder lån til personer, der er registreret i RKI eller i Debitor Registret som dårlige betalere. Du er blevet registreret, fordi du ikke har kunnet betale din gæld til en debitor. Det giver nogle problemer at være registreret i RKI, men det er en dårlig løsning og vil ofte medføre større problemer, hvis du prøver at låne dig ud af situationen.

Kviklån sms et nemt og hurtigt lån.

Ferratum: Hurtig lån på 45 minutter

Rentefrit lån 

Når du søger lån eller kredit hos Ferratum vil du have mulighed for et rentefrit lån, hvis du betaler lånet tilbage inden for 30 dage. Et rentefrit lån eller et lån med lav rente er der mange, der gerne vil have. Man skal dog undersøge tilbuddet grundigt. Der har været fortællinger om folk, der fik et rentefrit lån, der blev dyrere end et almindeligt lån med rente. Det skyldtes, at gebyrerne var meget høje. Der er stadigvæk nogle, der har meget høje gebyrer, hvilket får stor betydning for, hvor dyrt et lån bliver. Her er det vigtigt, at man tænker på Årlige Omkostninger i Procent. Læs mere om ÅOP her.

Lån 6000 kroner

Ferratum tilbyder lån på op til 20000 kroner. Løbetiden kan være 15 – 30 – 45 dage. Det afhænger helt af, hvor meget du ønsker at låne. Lån 1000 kr, hvis det er det du har brug for. Du bestemmer helt selv, hvordan pengene skal bruges.Du skal være 21 år for at kunne få et lån. Du skal være dansk statsborger, og du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret. Gældende for de forskellige lån er, at betingelserne er ens. Der er ingen forskel, andet end betegnelserne.

Ferratum kredit

Hvis du er i tvivl om, at du kan betale et lån tilbage i løbet af de 45 dage, som du bliver tilbudt, så skulle du måske overveje Ferratum kredit. Her skal du ikke betale lånet tilbage på én gang. Du får en kredit på et aftalt beløb, som du kan trække på, når du har brug for det.

Ferratum – billig kassekredit

Lån 20000 billigt med  kassekredit. Du skal betale en lav ydelse om måneden, og du kan betale tilbage løbende. Det betyder, at der ikke er pres på økonomien med at tilbagebetale et kortfristet lån. Du tildeles en kreditramme, son du kan bruge af. Du skal kun betale, når du bruger af kreditten.

Du ansøger om kredit ved at trykke på den orange knap, og derefter udfylder du låneansøgningen. Der er ikke noget etableringsgebyr. Du betaler kun, når du skal bruge af din kredit. Du betaler kun rente af den kredit du bruger.

ANSØG HER

Lån med NemID 

Lån med NemID er der flere og flere låneudbydere, der anvender. Det har også flere fordele. For det første er det med til at muliggøre kundernes højeste ønske: hurtig lån, som er blevet et meget eftertragtet produkt. Hele ansøgningsproceduren kommer til at foregår meget hurtigere. Bankerne og låneudbyderne kan hurtigere både verificere og kreditvurdere dig. Låneudbyderne får adgang til oplysninger om din økonomi. Det er hurtig og nemt at sende oplysninger frem og tilbage, når man anvender NemID. Du underskriver også låneaftalen med dit NemID. Man kan ikke forstå, hvis muligheden for lån uden NemID ikke forsvinder i løbet af de kommende år.

Minilån 4000 

Minilån er ofte lån under 10000 kroner. Et af disse små lån er et mikrolån op til 6.000 kroner. Du kan afdrage over 45 dage. Så mikrolån er et godt tilbud, hvis du kun skal have et lille lån i en kortere periode. Så står du og skal bruge penge til en ny seng, så er man klar med et mikrolån.

Ferratum kredit

Ferratum forbrugslån i 30 eller 45 dage. Du kan låne 6.000 kroner, som du kan bruge til det du ønsker. Du skal være dansk statsborger og 23 år. Med lån 6000 kroner kan du give din økonomi lidt luft. Man tilbyder lån uden sikkerhed. Du skal altså ikke finde en kautionist, eller stille med en eller anden form for sikkerhed.

Uanset hvor meget du låner, er det en god idé at lægge et budget. Når man skal låne, skal man være sikker på, at man kan betale tilbage. Her hjælper et budget godt, fordi man kan se, hvor meget man har til overs hver måned. Det månedlige rådighedsbeløb.

Lån 3000 som mobillån 

Sms lån 3000 eller mobillån 3000 er det samme. Du kan få mobillån op til 6.000 kroner. Lån penge på din mobil har været en mulighed i mange år efterhånden. Mobillån er faktisk det samme som sms lån. De fleste andre udbydere holder fast i betegnelsen sms lån, selv om mobillån er det mest korrekte i dag, da man ikke kan få et lån ved at bruge sms. De gælder som sagt de samme betingelser for mobillån, som de andre låneformer.