Rentefrit lån

Rentefrit lån

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

Rentefrit lånRentefrit lån tilbyder flere af vore låneudbydere. Tidligere kunne man få et rentefrit lån 30 dage. Hvis man for eksempel søgte et lille lån, som lån 2000, så var det helt gratis, hvis man betalte lånet tilbage efter 30 dage. Det var jo fantastisk, at man kunne optage et gratis lån. Problemet var naturligvis, at lånet skulle betales tilbage efter 30 dage.

Hvis man står og har behov for lån 3000, så er et rentefrit lån jo fint. Et rentefrit sms lån er jo i teorien også et gratis sms lån. Tidligere var der flere låneudbydere, der tilbød gratis lån. Det blev ændret til gratis kredit. Det skyldtes, at betingelserne for lån med kort løbetid blev ændret. Disse lån blev pålagt en tænkepause. Fra lovgivernes side var det et håb om at bremse op for farten på optagne kviklån.

I dag er der flere låneudbydere der tilbyder rentefrit lån, forstået på den måde, at der er rentefrie perioder.  Ferratum tilbyder rentefri kredit på 30 dage til nye kunder. Hos Ferratum kan nye kunder faktisk få et lån 20000 kroner gratis i 30 dage. Betaler du tilbage efter 30 dage, så koster det dig ikke noget. Du skal hverken betale renter eller gebyrer. Nu kan det kun i meget specielle tilfælde anbefales, at man tager et lån på 20000, som skal betales tilbage efter 30 dage. Man skal jo være nærmest mere end 100 % sikker på, at man får ekstra penge, for eksempel feriepenge eller penge for overarbejde.

Lendon tilbyder nye kunder lån 15000 kroner og  30 dage rentefrihed, og Simbo Lån tilbyder nye kunder lån 30000 i 3 måneder. 30 dages gratis kredit. Andre låneudbydere tilbyder rentefrihed i 30 – 90 dage under forskellige betingelser.

Lån penge rentefrit

Lån penge rentefrit hurtigt. Det er underordnet, hvilken type lån du søger online. Alle online lån er lån uden sikkerhed. Desuden tilbyder låneudbyderne, der tilbyder rentefrie lån også hurtig lån. Her forhindrer rentefriheden ikke, at udbetalingen kan gå utroligt hurtigt.

Det folk foretrækker ved online lån er især muligheden for at få hurtige lån. Man kan godt sige, at vore adfærdsmønstre har ændret sig. Tidligere lagde folk penge til side hver måned og sparede op til at kunne købe det, man ønskede sig. Det er måske ikke altid det rigtige at gøre at spare op i stedet for at låne. Når der er høj inflation, formindskes værdien af ens opsparing, og her er det ikke altid det rigtige at spare op. Vi har imidlertid lav inflation, og her er opsparing rigtig fornuftig.

Når folk ikke sparer til de større ting, de ønsker at købe, så er man naturligvis nødt til at låne penge. Det er også fornuftigt, men når man ser på, at lånerne fokuserer på at låne penge hurtigt, og ikke fokuserer på at låne billigt, så er det ikke så fornuftigt. De fleste kan nok vente et par timer, inden de får pengene. Der kan naturligvis være opstået situationer, hvor et hurtigt lån er yderst vigtig.

Låneudbyderne kan, når lånerne søger lån med NemID meget hurtigt overføre lånet til din Nem konto. Når du søger med NemID, går det hele meget hurtigere, end hvis du søger lån uden NemID. Når låneudbyderne ønsker brug af NemID, er det både, fordi man kan opfylde lånernes ønsker om hurtig overførsel, men det er også meget tidsbesparende, fordi forløbet er helt automatisk. I modsætning til et lån uden NemID, der er personalekrævende.

Billigt lån uden renter

Billigt lån uden renter er ofte kun et tilbud til første gangs lånere, der tilbydes rentefrit lån i 30 – 60 dage. Hvis du har lånt penge tidligere, vil du sjældent blive tilbudt et billigt lån uden renter. Det betyder ikke, at du så bare skal vælge det første lånetilbud. Online låneudbydere tilbyder individuel kreditvurdering.

Derfor kan man som låner forvente, at der vil være forskelle i kreditvurderingerne hos de enkelte låneudbydere. De fleste vil gerne have det billigste lån. Det er et gratis lån, som du ikke kan få. For at finde det billigste lånetilbud, er du nødt til at undersøge markedet. Det betyder, at hvis du ønsker et lån 4000 kroner i 45 dage, så skal du ansøge om det hos flere forskellige låneudbydere.

Du kender nemlig ikke renten og dermed prisen på dit lån, inden du har modtaget et lånetilbud. Det tager naturligvis lidt længere tid, men det er måske tiden værd. Det koster ikke noget at ansøge om lån. Du binder dig ikke til nogen, så længe du ikke underskriver lånetilbuddet. Når du har modtaget dine lånetilbud, så skal du vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Lån penge uden renter

Lån penge uden renter kan ske hurtigt. Du skal bare finde den låneudbyder, du ønsker at låne hos. Du skal ikke vælge mellem sms lån og kviklån. Du skal vælge det beløb, du ønsker at låne, og hvor lang tid du ønsker lånet. Derefter skal du udfylde nogle personlige oplysninger om dig selv og din økonomi. Derefter sender du ansøgningen med NemID. Låneudbyderne kreditvurderer dig hurtigt, og du får svar straks

Hvis du accepterer lånetilbuddet, så underskriver du det med din digitale underskrift. Når låneudbyderen har modtaget din accept af lån, sættes overførslen til din bank i gang. I løbet af en time har du fået pengene ind på din konto.

Rentefrit lån 30 dage

Et rentefrit lån 30 dage kan være en udfordring afhængig af beløbets størrelse. Når man får et gratis lån, som skal betales tilbage efter 30 dage, så gælder det om at have overblik over ens økonomi.

Låneudbyderne har visse krav, som du skal kunne opfylde, hvis du vil låne penge. Der er lidt forskel i kravene hos de enkelte låneudbydere, men de ser ofte ud som her:

  1. Alder. Du skal være 18 år for at kunne låne penge. Mange låneudbydere kræver dog ofte en højere alder. Det kan være 20 år – 23 år – 25 år.
  2. Bopæl. Du skal have dansk bopæl. Du skal altså bo i Danmark. Nogle udbydere kræver desuden, at du er dansk statsborger og har CPR.
  3. Telefonnummer. Du skal have dansk telefonnummer.
  4. E-mail. Du skal have en aktiv e-mailadresse.
  5. Bank. Du skal have en Nem konto i banken. En konto, der er tilknyttet dit NemID.
  6. Registrering i RKI eller i Debitor Registret. De fleste låneudbydere tilbyder ikke lån til personer, der er registreret som dårlige betale i et af skyldnerregistrene. Der findes dog også låneudbydere, der tilbyder lån til disse personer, hvis de kan ansøge sammen med en kautionist.