Sms lån 18 år

Er det nok bare at være myndig? Se listen over alle de danske låneudbydere. Du kan, så snart du fylder 18 år optage lån, men det er nok altid en god ide lige at vurdere, om det nu også er en god ide. Husk at mange af de såkaldte sms lån har en meget kort løbetid, og at du skal betale dem tilbage indenfor 30 dage.

Opdateret den 16.04.2024
DK - Goloan
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 40.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lad bankerne slås om dig!

 • Godt lån til store beløb

 • Saml dine dyre lån og spar penge

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Sms lån 18 år Første lån er ganske vist gratis og det kan være en god hjælp til studiestart til køb af computer o.s.v. Du skal bare huske, at hvis ikke pengene falder til tiden risikerer du at komme til at betale tårnhøje renter, men som en kortfristet løsning er sms lån en god ide. Der er jo ikke nogen oprettelsesgebyrer, der skal betales.

Lån penge 18 år! Er det nu også nødvendigt? Ja, for en del 18-årige kan det være en nødvendighed at låne penge for at komme videre i tilværelsen. Du er måske nødt til at flytte hjemmefra, fordi dit hjem er ikke ret stort. Du har måske ikke dit eget værelse, så det er svært at have vennerne eller kæresten på besøg. Eller du skal måske starte på en videregående uddannelse.

Du har afsluttet gymnasiet, handelsskolen eller din tekniske uddannelse, og du er for at læse videre nødt til at flytte til en anden by, og bosætte dig der. Det vil naturligvis koste en del penge, både at flytte, men også en studiestart vil sandsynligvis kræve en del penge.

Kviklån 18 år

Kan også være nødvendigt, hvis du skal investere i en ny cykel eller et nyt PC anlæg. Der kan være mange grunde til, at man som 18-årig bliver nødt til at låne penge. Hvilke muligheder har du ud over et kviklån 18 år?

Quicklån 18 år Det bedste ville naturligvis, hvis du havde en opsparing, der muliggjorde de fleste af dine behov, men der er mange på 18 år, der ikke har en opsparing.

Hvis du har muligheden for at låne ved familien, vil det uden tvivl både være det billigste og nemmeste for dig, men det er ikke alle familier, der har mulighed for at hjælpe deres børn økonomisk i større stil. Lån ved venner er nok ikke sandsynligt. Dine venner har sikkert ikke flere penge end dig, og hvis de havde penge, skulle de sikkert selv investere dem i deres fremtid. Derfor er der mange unge mennesker, der bruger et hurtigt kviklån til at komme videre i teksten.

Lån i banken? For mange på 18 år vil det være vanskeligt at låne penge i banken uden at stille nogen form for sikkerhed. Hvis man kan finde en kautionist, kan det sikkert lade sig gøre, men det er ikke sikkert, at man kan finde nogen.

Det var måske også en mulighed for dig at udskyde din studiestart eller dine køb, indtil du havde skaffet dig selv nogen penge ved at arbejde i en periode og spare op. Det kunne måske være en god investering i din fremtid, hvis du kunne starte en studiestart i en anden by uden at skulle låne til det hele. Du skal jo også huske på at du sandsynligvis vil få SU, og du vil have muligheden for at få billige SU-lån.

Sms lån 18 år nu

Inden du som ny låner går på lånemarkedet, er det ekstremt vigtigt, at du har styr på din økonomi. Du bør derfor lægge et budget med alle dine indtægter og udgifter stillet op over for hinanden, så du kan se, om du har et rådighedsbeløb hver måned, der betyder, at du kan tilbagebetale dit lån. Dit rådighedsbeløb kan nemlig vejlede dig til det rigtige lån.

Sms lån 18 år nu Har du et rådighedsbeløb på 2000 kroner, er det selvfølgelig ikke noget problem at låne 2000 kroner. Læs om rådighedsbeløb her. Sms lån 18 år vil ofte betyde, at du skal betale dit lån tilbage efter 30 dage. Hvis du får sms lån 10000 kroner, vil du ikke kunne betale det tilbage efter 30 dage. Du bliver derfor nødt til at overveje om, du eventuelt skal låne mindre, eller om du skal have et lån, hvor du kan afdrage over en længere periode.

Hvis du ikke gider lave et budget og foretage ovennævnte overvejelser, bør du overhovedet ikke søge om lån. Det kan næsten kun gå galt økonomisk for dig. Du kan ende med at låne for meget. Det er dumt, fordi det koster altså at låne. Hvis du ikke betaler dit lån tilbage til tiden, pålægges dit lån ekstra gebyrer, hvilket vil medføre, at det sandsynligvis bliver endnu sværere for dig at få styr på økonomien igen.

Der er historier om 18-årige, der ikke har kunnet styre, at de har haft muligheder for at låne online. Det har været let at låne, og det er gået fint de første par gange. De har så lånt for mange penge til et overforbrug af tøj, fester, ferier, smartphones og mange ender med at ikke kunne betale deres lån tilbage. Flere er disse unge er derfor registreret i RKI.

Sms lån 18 år trods RKI

Du kan ikke låne her, hvis du er registreret i RKI, og hvis du allerede som 18-årig er registreret i RKI, er det ikke låne, du skal. Du skal i stedet arbejde på at blive slettet i RKI. En fremtid med RKI er ikke en sjov fremtid. Der er alt for mange ting, du ikke vil være i stand til at gøre. Hvis du er i RKI, så få hjælp til at blive slettet.

Hvis du bliver registreret i RKI som 18-årig, er dine udsigter for fremtiden ikke optimale. Du vil være registreret i fem år, hvis du ikke betaler. I den perioden vil du være udelukket fra at kunne låne hverken i banker eller online låneudbydere. Du vil stadig skylde de penge, du har lånt samt en hel masse renter, og din kreditor vil stadig kunne hive dig i fogedretten efter de 5 år.

Derfor er det vigtigt, at du ikke stikker hovedet i sandet og lader 5 og 7 være lige. Du kan her læse nogle gode råd. Det er forbrugerrådet Tænk, der har udgivet denne lille guide til hvordan du kan få styr på din økonomi allerede i en tidlig alder.

Hvis du er nødt til at låne nu, er du nødt til at vælge online lån, og her kunne en af mulighederne være et sms lån 18 år. Men heller ikke låneudbyderne af online lån står i kø for at tilbyde lån til unge mennesker på 18 år.

Som 20-årig vil dine muligheder være meget større, men det er du ikke, og vi har enkelte låneudbydere, der tilbyder  lån til  18-årige. Det er derfor vigtigt, at du overvejer hvor mange penge, du har behov for, og at du kun låner det beløb, selv om det kunne være fristende lige at låne lidt mere.

Lån 18 år

Arig er det nu også en god ide? En af de store fordele ved de fleste online lån er, at du kan få pengene hurtigt. Du kan få pengene overført til din konto i løbet af nogle timer. Når du ansøger om et lån, vil du modtage et lånetilbud ret hurtigt. Ofte i løbet af et par minutter. Efter du har accepteret lånetilbuddet kan du, afhængig af låneudbyderen, modtage pengene i løbet af nogle få timer. Årsagen til at online lån kan udbetales så hurtigt, skyldes, at du bruger NemID, når du ansøger, og når du accepterer lånetilbuddet, underskriver du med din digitale signatur. Derfor kan det gå så hurtigt. Nogle låneudbydere udbetaler dog først næste dag.

Hvad er sms lån 18 år?

Sms lån var et af de første online lån, der blev tilbudt. Sms lån kunne man klare med sin smartphone. Det kan man ikke i dag. Man kan stadig bruge sin smartphone, men man kan ikke klare det med sms. Man er nødt til at være online for at kunne låne. Flere låneudbydere tilbyder ikke sms lån, men identiske lån. Andre låneudbydere holder fast i betegnelsen sms lån, fordi det er et af de meste kendte lån. Man kan sige, at sms lån har et stærkt brand. Låneudbyderne ændrer naturligvis løbende i deres udbud af lån og andre ydelser, men vi tror, at sms lån er en vare, du vil kunne efterspørge i mange år frem.

Sms lån har i perioder fået dårlig omtale. Det skyldes ofte, at unge mennesker, der ikke har kunnet styre deres jagt efter behovstilfredsstillelse, ender i RKI og måske stor gæld. Men når vi ser, hvor få udbydere, der er på lånemarkedet, der tilbyder sms lån 18 år, virker det ikke som det største problem. De fleste unge mennesker, forstår at styre deres økonomi.

Tag et lån som 18 årig

Der er mange låneudbydere, der gerne vil låne dig penge, men ikke når du kun er 18 år. Der kræves ofte en højere alder. En enkelt låneudbyder kræver faktisk 25 år. Følgende låneudbydere tilbyder lån til 18-årige. Om det så skal være sms lån 18 år eller et andet lån, det må du jo vurdere selv. Og som du vil kunne se af oversigten, så kan du som 18-årig ikke låne 1000 eller 2000 kroner. Du skal låne mindst 3000 kroner. Det er så underordnet om det er sms lån 18 år eller bare et andet lån 18 år.

 • Lån 18 år hos Santander Bank. Du kan låne mellem 5000 – 350000 kroner. Du får svar i løbet af 3 dage.
 • Lån 18 år hos Acceptlån. Du kan låne mellem 5000 – 100.000 kroner. Du får svar i løbet af 15 minutter.
 • Lån 18 år hos Plutus. Du kan låne mellem 3000 – 75000 kroner. Du får svar i løbet af 5 minutter.
 • Lån 18 år hos LånLet. Du kan låne mellem 3000 – 75000 kroner. Du får svar i løbet af 5 minutter.
 • Lån 18 år hos RobotLån. Du kan låne mellem 3000 – 75000 kr. Du får svar i løbet af 5 minutter.

Gratis sms lån 18 år

Flere af vore låneudbydere tilbyder gratis lån første, du låner. Men desværre er der ingen den tilbyder gratis sms lån , selv om du er 18 år gammel.

Sms lån 18 år rentefrit

Der er ingen af vore låneudbydere, der tilbyder rentefrie lån til 18-årige. De eneste rentefrie lån, der tilbydes, er de såkaldte gratis lån, hvor man i 30 dage kan låne op til 4000 kroner gratis. Desværre tilbydes gratis lån ikke til 18-årige.

Hurtig sms lån 18 år

Online lån er generelt hurtige lån. Hele låneproceduren kan klares på nogle få timer hos nogle af låneudbyderne. Hurtige sms lån er en af grundene til, at så mange mennesker får lån online. Man skal bruge pengene hurtigt. Mange gider ikke alt det besvær med at låne i banken. Der skal aftales et møde, og så går der hurtigt nogle dage. En anden stor forel hos låneudbyderne online er at der er nogle der tilbyder at man kan låne penge gratis.

Sms lån 18 år uden sikkerhed

Alle online lån er som udgangspunkt lån uden sikkerhed. Du har sikkert heller ikke meget som 18-årig, du kan stille som sikkerhed. Du ville muligvis kunne få dine forældre til at kautionere for et lån, men det er heller ikke nødvendigt. Du låner så at sige på dit glatte ansigt.

Sms lån 18 år billigt

Kan være meget svært at finde. Der er sjældent de store forskelle i låneudbydernes tilbud. Men for at sikre dig, at du får det billigste lån, så er du nødt til at sammenligne forskellige lånetilbud. Du indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Vi foreslår altid, at man indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Men her ved sms lån 18 år kan du godt indhente lånetilbud fra alle udbydere. Det er først når du sidder med lånetilbuddet, at du ved, hvad dit lån vil komme til at koste dig i renter og gebyrer.

Mange mennesker har haft svært ved at finde ud af, hvordan man kan aflæse forskellene på de enkelte lån. Det er ikke kun renten, der er væsentligt, men også gebyrerne er vigtige. For at hjælpe kunderne til at finde det billigste lån, indførte man ÅOP. Det betyder årlige omkostninger i procent. Alle låneudbydere skal meddele kunden om ÅOP. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste lån, som du skal vælge.

Der har været megen virak omkring ÅOP, men det skyldes, at man har sammenlignet lån som ikke kan sammenlignes, fordi lånets forudsætninger er forskellige. Man har så at sige sammenlignet æbler og bananer. For at kunne bruge ÅOP skal lånetilbuddene være enslydende.

Lån med NemID

I dag foretages de fleste lån med NemID. Det er hurtigt og en sikker måde at låne på. Hurtige lån er en efterspurgt vare, som låneudbyderne gerne vil tilbyde. Det kræver NemID. Du bruger jo NemID ofte i løbet af en måned. Kontakt med de offentlige myndigheder foregår altid med NemID i dag. Du bruger NemID på din netbank. Det er en meget sikker måde, når man skal sende fortrolige oplysninger.

Fordele og ulemper ved sms lån

Hvis du vælger at låne penge, mens du er 18 år, så vil der naturligvis være både fordele og ulemper tilknyttet sms lån. Men det kan være svært at vurdere, om det er en fordel eller en ulempe, at du for eksempel kan få et hurtigt lån.

Fordele ved SMS lån

 • Du kan hurtig få penge.
 • Det er let at låne. Kreditvurderingen er ikke så streng som i bankerne.
 • Du skal ikke stille sikkerhed.

Ulemper ved SMS lån

Et hurtigt lån og kreditvurderingen betyder måske, at alt for mange bliver fristet til at låne, ud at overveje konsekvenserne af deres økonomi.

Pengene skal betales hurtigt tilbage. Ofte i løbet af 30 dage.

Vælg stjerner

Disse har måske også interesse: