Acceptlån

AcceptLån

AcceptlånAcceptLån tilbyder lån mellem 5.000 kroner og 100.000 kroner. Der er kun tre andre af vore udbydere, der tilbyder lån 100000 kroner. Det vil sige, at du kan få et lille lån, måske et sms lån og du kan få et større kviklån eller stort forbrugslån.

Hvis du har brug for et hurtigt lån, så er AcceptLån med på det. Man samarbejder med Santander Consumer Bank, der har være en aktiv låneudbyder i længere tid. Du kan låne 100.000 kr i 120 måneder. Det er nemt og hurtigt.

Det er et online lån uden sikkerhed. Hurtige lån uden sikkerhed er i meget høj kurs ved lånerne. Det er man villige til at betale lidt ekstra for at få.

Hurtig og nem ansøgning hos AcceptLån

Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån hos acceptlån, der ikke stiller mange krav. Når du har bestemt dig for en låneudbyder, i dette tilfælde er det så acceptlån, så trykker du på ”Ansøg her”. Du vil derefter blive sendt over til deres hjemmeside, hvor du først skal vælge, hvilke beløb du ønsker, og lånets løbetid.

Inden man begynder sin søgning efter lån, er det fornuftigt, at man har bestemt sig for et beløb. Nogle låneudbydere er lidt for hurtige med at tilbyde større lån. Der er ingen grund til at låne mere, end man skal bruge, bare fordi det kan være nemt og hurtigt.

Når du har bestemt dig, trykker du på ”Ansøg”. Du kommer nu til den side, der afgør, om du kan få et lån. Her skal du angive, om du er registreret som dårlig betaler i et af registrene, RKI eller Debitor Registret. Du skal også oplyse, om du tjener mere end 200.000 kr om året. AcceptLån tjekker selv din oplysninger om indkomst via skat. Det er muligt, når det er et lån med NemID.

Tjener du ikke så meget, eller er du registret som dårlig betaler, bliver du allerede stoppet her, og du kan ikke udfylde låneansøgningen, og du kan ikke få et lån. Du skal også meddele her, hvad du vil bruge pengene til. Der er flere svarmuligheder.

Hvis alt er i orden sendes du videre. Nu skal du logge ind med dit NemID for at udfylde låneansøgningen. Når alle de personlige oplysninger er nedfældet, sender du din låneansøgning. Inden for kort tid modtager du et lånetilbud, som du skal læse grundigt igennem, inden du returnerer det med din digitale underskrift. Lån uden NemID er ikke muligt her.

ANSØG HER

AcceptLån fra 5000 til 100000 kroner

Sms lån 5000 kroner i 2 år eller lån 10000 kroner i 4 år eller lån 30000 i 10 år. Du kan sikkert få lov til at skrue dit lån sammen, så det passer til din økonomi. Det er som sagt vigtigt, at man kun låner det beløb, man skal bruge, og det er også vigtigt, at man ikke sætter sig for dyrt, så man eventuelt kan få problemer med at betale afdragene.

Fordelen ved et lån hos denne udbyder er, at alle tilbydes den samme rente. Det betyder, at man ved, hvad et lån vil koste, og man kender den månedlige ydelse. Sådan er det ikke ved ret mange online lån. Her kender man først renten, når man modtager lånetilbuddet.

Lån ud fra dit budget

Acceptlån kan tilbyde muligheden for at låne et stort beløb, men uanset om du kun vil have et lån 10000 kroner, eller du ønsker et lån 75000 kroner, så er der nogle uskrevne regler, du altid bør følge.

Lån kun, hvis du har et overblik over din økonomi. Det skal forstås på den måde, at du ved, at du uden større problemer vil kunne afdrage lånet til rette tid. Den bedste måde at få et overblik over ens økonomi er ved at lægge et budget. Læs mere om at lægge et budget her.

Alt for mange mennesker har taget online lån, uden at de har været bevidste om, at de kunne betale lånet tilbage. Det har for mange betydet, at de har stået med store økonomiske problemer, og nogle er blevet registreret i RKI.

Lån kun det beløb, du havde bestemt dig for. Der er ingen grund til lige at snuppe 20000 kroner mere, bare fordi du kan. Pengene skal jo betales tilbage.

Billige lån 

Billige lån er jo noget, vi alle vil have. Det er derfor, vi altid opfordrer lånerne til at indhente enslydende lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Man kender først prisen på lånet hos de fleste låneudbydere, når man sidder med lånetilbuddet.

Når man skal sammenligne lånetilbud for at udvælge det billigste lån, skal man kigge på lånets ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Læs mere om ÅOP her. Det er blevet forholdsvist let at udpege det billigste lån. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån.

Man kan roligt indhente forskellige lånetilbud. Det er gratis, og det binder dig ikke på nogen måde. Du kan til enhver tid fortryde dit lån efter bestemte regler. Læs mere om dine rettigheder her.

Krav til lånerne

Udover kravene om at tjene over 200000 kroner om året og ingen registrering i RKI eller i Debitor Registret så kræver acceptlån, at du er 18 år, og du har CPR og dansk bopæl. Hvis du har hemmelig adresse skal du sende en kopi af dit sygesikringsbevis.

AcceptLån ønsker også at se din seneste lønseddel og årsopgørelse, men dem henter de selv ved skat, når du har logget ind med dit NemID.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]