Lån uden krav

Lån uden krav

Lån uden krav – lån uden dokumentation

 

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

Lån uden krav

Lån uden krav

Lån uden krav og lån uden sikkerhed det er selvfølgelig den måde, vi alle helst vil låne penge på. Så er vi fri for at finde dokumentation for indtægt eller stille sikkerhed i form af bil eller hus. Låner du penge i banken, vil du altid blive mødt med visse krav i form af lønsedler og sikkerhed, hvis der er tale om et større lån. Der kan det være svært låne penge uden krav.

Det er dog på det øvrige lånemarked ikke umuligt at få lån uden dokumentation. For eksempel kan du lån uden renter og gebyr eller Lån nu betal om 30 dage. Hvis du ønsker at ansøge om et lån med lempeligere krav, skal du kigge efter for eksempel smslån, eller Kviklån – her finder du de bedste muligheder for at få lån uden specielle krav.

Ønsker du for eksempel lån 10000, er det ikke sikkert, at du kan gøre det uden krav fra låneudbyder. Jo højere lånebeløbet er, jo større er risikoen for, at du vil blive mødt med krav om dokumentation i form at lønsedler eller måske endda krav om sikkerhed for lånet. Derfor er der bedst chance for lån uden krav, når du låner mindre beløb.

Kvik lån uden krav

Kvik lån uden krav

Kvik lån uden krav

Den absolut hurtigste og nemmeste måde at få lån uden krav på, er at tage et Kviklån, kviklån var tidligere kendt som sms lån. Du kan helt uden krav søge Sms lån 2000 og du kan søge helt op til Lån 4000 uden krav. Nogle gange kan du være heldig, at du kan Lån penge gratis –  altså helt uden renter og gebyrer. Her er der naturligvis også enkelte krav til dig som låntager. Du ser dem her:

  • Have et dansk CPR nummer og bopælsadresse
  • Have NemID
  • Have en dansk bankkonto
  • Have en e-mail adresse
  • Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret

Hvis du er registeret i enten RKI eller  Debitor registret, så er det fordi du er betegnet som dårlig betaler. Du kan derfor ikke lån penge nu. Tjek her om du måske står i RKI og her om du står i Debitor Registeret hvis du er i tvivl. Du kan læse her hvordan du kommer af med din registrering.Det kan være nærmest umuligt at få lån, hvis du er registreret i RKI.

Mobillån uden krav

Mobillån

Mobillån

Mobillån var tidligere kendt som sms lån. Du kan stadig støde på termen sms lån, men du kan ikke godkende via sms mere. Det er ikke muligt. Men du kan stadig søge både rentefrit lån , Lån nu betal om 30 dage og mobillån på din mobiltelefon. Der er ingen tvivl om, at de små Hurtig lån er nemme at søge og nemme at få godkendt, hvis du ønsker lån uden at der stilles krav.

Du skal jo huske, at når du vil optage et lån, at du igen skal betale lånet tilbage. Det kan være rigtig fornuftigt at regne dit rådighedsbeløb ud, så du ved hvor meget du har råd til på dit lån uden krav. Du skal jo gerne være i stand til at betale den månedlige ydelse. Dit rådighedsbeløb er det beløb der er tilbage, når alle dine udgifter er betalt. Du kan bliver meget klogere på, hvordan du finder dit rådighedsbeløb hos Forbrugerstyrelsen her.

Rentefrit lån uden krav

Som oftest er det forbundet med både krav og udgifter at optage et lån. Men står du ikke og skal bruge kæmpestore summer over meget lang tid, kan du være heldig at slippe for både krav og udgifter. Muligheden for at få et rentefrit lån. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvordan du finder det bedste lån.

Her skal du specielt lægge mærke til det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent, jo lavere tallet er, jo bedre er det for dig. I ÅOP er alle de udgifter til dit Lån penge online regnet med, så du behøver ikke finde lommeregneren frem. Du kan læse mere om ÅOP hos Forbrugerstyrelsen her. I det hele taget skal du være sikker på, at du har fundet netop det lån uden krav, som passer til din situation og økonomi. Det er vigtigt at kende de samlede kreditomkostninger.

Hvad enten du søger lån 3000, lån 1000 kr eller quick lån 18 år, har du fine muligheder for et lån uden krav. Vi anbefaler at du søger hos mere end en enkelt udbyder. På den måde kan du sikre dig, at du siger ja til det bedste lån med de bedste vilkår for dig, så du kan betale lånet tilbage uden problemer.

Lån uden NemID

Lån uden krav om nemid

Lån uden krav om nemid

Når du tager et Lån penge online er det et must, at du har NemID og nøglekort. Alt foregår elektronisk via din computer eller telefon, så der er som oftest ikke mulighed for, at underskrive på gammeldags manér. Du skal underskrive med din NemID digital signatur. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du læse mere hos NemId her.  Finder du en udbyder, der tilbyder Lån uden NemID, skal du vide, at det naturligvis forlænger låneprocessen, da firmaet ikke automatisk har adgang til at tjekke dine personlige oplysninger. De vil også bede om om kopi af for eksempel pas eller kørekort.

Og du nok også blive bedt om at fremsende dokumentation for indtægt og ligeledes skal du sende dine underskrevne lånedokumenter med posten. Vi vil til enhver tid anbefale dig at søge lån med NemID.

Sådan lånte Lars 4000 kroner uden krav

Lars var i gang med sidste semester på sin uddannelse. Faktisk var der kun en måneds til til han var færdig. Han havde glemt alt om, at han blev nødt til at købe nyt tøj til gallafesten. Der skulle danses lancier, og alle skulle komme i fineste galla puds. Han havde faktisk kigget på det jakkesæt han gerne ville have. Men havde så svedt det ud igen. Han havde ikke penge til det før om en måned, og så var det for sent. Han havde fået 1000 kroner af sin mormor, dem havde han heldigvis lagt til side til tøjet. Det var bare ikke helt nok. Han blev nødt til at finde 1000 kr mere.

Lars bestemte sig for at søge et billigt lån. Det kunne være et rentefrit lån, da han kunne betale hurtigt tilbage. Han søgte lån 1000 kr hos flere udbydere og fik hurtigt flere positive svar tilbage. Faktisk fik han tilbudt et Gratis sms lån med 60 dages kredit. Det takkede han ja til, for så kunne han dele tilbagebetalingen i to. Han fik penge på sin konto med det samme og bestilte fluks sit jakkesæt.