Sms lån 2017

Hhar i mange år været et populært lån. Mange har optaget et sms lån, når de stod og skulle bruge penge. Betingelserne for sms lån 2017 blev ændret, men online lån er stadig et meget eftertragtet produkt.

Opdateret den 14.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Der er der naturligvis flere årsager til. For det første er det meget hurtig og nemt at optage et sms lån. Du kan hurtigt få pengene. Hurtig lån uden sikkerhed er der mange mennesker, der er glade for. Sms lån 2017 vil stadigvæk være et godt lån.

For det andet virker det som om mange banker svigter de almindelige kunder. Mange har fundet ud af, at de har vanskeligheder med at få et lån i bankerne. Lån penge blev  sms lån 2017

for mange et spørgsmål om online lån. Når det så samtidigt er let og hurtigt at få et lån online, så forstår man da udmærket, at mange vælger den løsning, og mange havde vel forestillet sig at forholdene for sms lån 2017 ville fortsætte nogenlunde uændret, og at sms lån 2017 fortsat ville være et populært lån, som mange forbrugere fortsat ville benytte sig af.

 

Hvad er et sms lån 2017?

Et sms lån er et mindre lån, ofte op til 6.000 kroner, men man kan få sms lån op til 10000 kroner. Ofte skal sms lånet afdrages over meget kort tid, ofte 30 dage. Du kan få et sms lån uden sikkerhed. Alle online lån er lån uden sikkerhed. Mange kunder sætter pris på, at de kan låne uden sikkerhed. Det betyder, at de ikke skal stille en eller anden ting som garanti for lånet. Det kun også være en kautionist, som står inde for, at lånet bliver tilbagebetalt.

I starten kunne man få et sms lån ved at sende en sms, men det kan man ikke længere. I takt med udviklingen, der betyder, at det er muligt at være online på din smartphone altid, har låneudbyderne stillet krav om, at sms lån kun kan fås ved, at man udfylder en låneansøgning på låneudbyderens hjemmeside.

Små lån

Tilhører gruppen af små lån. Det er mindre lån, der ofte skal indfries hurtigt. Et af de andre kendte lån fra denne gruppe er kviklån. Der er mange lån i denne kategori. Der er blandt andet mobillån. Lån 500 kr er et lille lån. Det gælder også lån 1000.  Det er som sagt mindre beløb, sjældent over 10000 kroner, der skal betales tilbage hurtigt, ofte drejer det sig om 30 dage.

Sms lån 2017

Det ser dog alligevel lidt anderledes ud for sms lån 2017. I mange år har forbrugerorganisationer kæmpet mod kviklån og lignende lån. Politikerne har lyttet til forbrugerorganisationer og lavet en lov gældende fra 1. januar 2017.

Der har i mange år været en større del af danskerne, der ikke har kunne styre deres økonomi. Derfor har stigningen i antallet af dårlige betalere, der er registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret været foruroligende høj.

Mange har ment, at de lempeligere forhold for at optage online lån har være en væsentlig faktor i det spil. Det skal dog siges, at de seneste opgørelser viser, at antallet af registrerede er faldende. Der kan også være flere forklaringer på, at folk blev registreret som dårlige betalere. Eftervirkningerne af Finanskrisen fra 2008 betød, at mange danskere i en del år havde store økonomiske problemer.

Den nye lov om sms lån 2017 blev vedtaget for at begrænse stigningen af kviklån. Den nye lov blev kaldt loven om kviklån, men drejer sig ikke kun om kviklån. Den nye lov gælder for alle lån, der har en afdragstid på under 90 dage. Det har været vanskeligt for politikerne at fremlægge en lov, der på den ene side begrænsede stigningen af kviklån, og på den anden side ikke lagde for stramme restriktioner ned over lånemarkedet.

Det kan også aflæses på statistikkerne, at der har været en markant stigning i antallet af kviklån igennem flere år. Hurtige lån uden sikkerhed var og er meget populære hos danskerne. Når man nu ikke kan låne i banken, så er man nødt til at låne penge online. Sms lån 2017 vil fortsat være et lån for de fleste.

Hvad betyder den nye lov for sms lån 2017?

Det skal igen pointeres, at loven gælder for alle lån med en løbetid på under 3 måneder, uanset hvad lånet kaldes. Sms lån 2017 eller kviklån 2017. Det er ligegyldigt.Utallige undersøgelser, blandt andet en rapport fra 2015, som du kan læse her, har vist, at mange danskere, der fik et kviklån, efterfølgende fortrød det, og mange syntes, at lånet blev dyrere end forventet. Flere undersøgelser antyder også, at mange af pengene blev brugt til køb af nyt elektronik og til weekendture og ferier.

Derfor er der blev indført en betænkningstid på 48 timer. Lånene findes stadigvæk, men hurtige sms lån 2017 er forsvundet på grund af de 48 timers betænkningstid. Den obligatoriske tænkepause i sms 2017 er tiltænkt som en hjælp for forbrugerne, der nu har tid til at vurdere, om det er nødvendigt at købe det, man havde forestillet. Eller om man kunne vente. Desuden har forbrugeren tid til at vurdere, om lånet er billigt eller dyrt.

Her kunne man jo bruge tiden på at lægge et budget. Hvis ikke man har et, var det en god udnyttelse af tænkepausen til budgetlægning. Et budget kan give dig overblik over din økonomi, og et budget kan vise dig dit månedlige rådighedsbeløb.

I maj 2016 blev lovforslaget om sms lån 2017 om en betænkningstid derfor vedtaget. Det vil sige, at der fra den 1. januar 2017, kom en betænkningstid på 48 timer.

Hvad betyder betænkningstiden for dig?

Betyder, at du skal vente 48 timer, før du kan acceptere et kviklån. Inden for 48 timer kan du altså ikke acceptere et kviklån. Så det kan godt lyde som om, at tænkepausen er til besvær, men den er til for at hjælpe. Tænkepausen har nemlig til formål, at du kan sætte dig mere ind i et lånetilbud og de udleveret oplysninger.

Denne lovændring er dog ikke kun gældende for kviklån. Alle låntyper med en løbetid på under tre måneder er omfattet af denne lov. Mobillån og sms lån 2017 er også omfattet af loven.

Lovforslaget betyder, at proceduren omkring et lån ændres. Du skal selvfølgeligt søge om et lån på låneudbyderens hjemmeside. Du modtager så et lånetilbud, som du accepterer. Derefter skal der gå 48 timer, inden du kan så at sige bekræfte dit lånetilbud igen. Når du har gjort det, modtager du pengene efter kort tid. Inden for de 48 timer må låneudbyderen ikke kontakte låntageren.

Mange håber, at sms lån 2017 betyder, at impulslån og impulskøb dermed vil forsvinde, og at folk kun vil optage lån, når de har vurderet grundigt, om privatøkonomien kan bære et nyt lån.

Når man prøver at begrænse låneudbydernes muligheder for at tilbyde lån og folks muligheder for at optage lån under bestemte betingelser, er der nogen, der mener, at det er et indgreb i folks frie muligheder og rettigheder. Det kan jo altid diskuteres om det er lovgiverne, der skal styre folks lånemuligheder. Langt hen ad vejen vil de fleste af os jo nok sige, at det er fornuftigt at begrænse folks muligheder et vist stykke.

Låneudbydere der tilbyder hurtig lån

Man kan jo altid diskutere, om det er låneudbydernes lempelige betingelser, der er skyld i, at folk bliver registreret som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret. Det er fornuftigt, at lovgivningen umuliggør, at folk optager lån under rimelige betingelser og skal betale ublu renter.

Nu er det jo langt fra de fleste af vore låneudbydere, der skal tage hensyn til sms lån 2017. De fleste af vore låneudbydere tilbyder i de fleste tilfælde kun lån med en længere løbetid.

Der er dog nogle af vore låneudbydere, der skal agere med lån under den nye lov. Der er låneudbydere, der har lagt forretningen an på disse korte lån. Hvordan tackler de så den nye udfordring?

Ja, de tilbyder stadigvæk, at kunderne kan få pengene hurtigt, inden de 48 timers betænkningstid. I stedet for at tilbyde lån med kort løbetid, hvilket ikke er lovligt efter den nye lov er trådt i kraft, så tilbyder låneudbyderne hurtig kredit, en kassekredit, hvor man kan betale tilbage efter 30 dage, eller hvad der nu bliver aftalt.

Der er især tre låneudbydere, der har specialiseret sig i kviklån. Her er det stadigvæk muligt at få penge hurtigt.

Kassekredit på 15.000 kroner hos Lendon

Lendon tilbyder i dag lånebeløb op til 15.000 kroner. Du tilbydes et minilån i form af en kassekredit helt op til 15.000 kroner. Du afgør selv, hvor meget du vil bruge af kreditten, og du betaler kun for den del af kreditten, du bruger. Sms lån 2017 er på sin vis blevet et bedre produkt for flere kunder.

Du kan også få et almindeligt kviklån, men på grund af Kreditaftaleloven kan pengene først udbetales efter 48 timer. Så ønsker du at modtage pengene hurtigt, så skal du vælge kassekreditten.

Vivus tilbyder kassekredit op til 12.000 kroner

I dag kassekredit, således at kunderne kan få pengene udbetalt hurtigt. Hos Vivus tilbydes du følgende kredit: Vivus tilbyder trofaste kunder mulighed for at få større kredit næste gang, man ansøger.

Hvis du er mellem 20-22 år kan du få et lån 2000 som kredit. Næste gang du låner, kan du få love til at låne 3000 kr. Næste gang er det lån 5000, og det højeste beløb du kan låne er 8000 kroner.

Hvis du er 23 år er dit første lån 4000 kroner. Det næste er lån 6000 kroner. Stigende til lån 8000 kroner, og til sidst det højeste beløb lån 12000 kroner.

Ferratum tilbyder kredit op til 15.000 kroner

Ikke længere lån. Nu tilbyder man kun kredit. Hvis du søger om et lån, bliver du helt automatisk tilbudt en kassekredit. Du betaler kun for det du bruger.

Gratis sms lån – gratis kassekredit

Som har været et meget efterspurgt lån, kunne man også forvente ville forsvinde, da det hører under gruppen kviklån. Et sms lån 4000 kroner, der skal afdrages efter 30 dage, men så er der heller ingen omkostninger, hverken renter eller gebyrer.

Imidlertid har udbyderne af gratis lån besluttet sig for at tilbyde gratis kredit i 30 dage.Både Lendon og Ferratum tilbyder 30 dage rente- og gebyrfri kredit.  Alle nye kunder kan låne 15.000 kroner uden omkostninger, hvis pengene betales tilbage efter 30 dage.Vivus tilbyder stadigvæk et lån eller en kredit på 4000 kroner til nye kunder.

Vælg stjerner

Disse har måske også interesse: