spargo finans

Spargo Finans

spargo finans

Spargo Finans

Spargo Finans er Danmarks nye lån fra Leasy. Her kan du få lån fra 10000 kr. og helt op til 150000 kr. Spargo Finans tilbyder en fleksibel lånemulighed, hvor du har mulighed for selv at bestemme løbetiden på dit lån. Endvidere kan du vælge en rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage. Det giver en høj frihed til at tilpasse lånet til din økonomi. Hos Spargo Finans kan du få et hurtig lån, hvor du nemt kan udfylde en låneansøgning online hos på Spargo Finans’ hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning indenfor 1 time. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto med det samme. Her på siden kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos Spargo Finans.

Lån penge hos Spargo Finans

Har du brug for et hurtig lån? Måske mangler du 30000 kr. til at få repareret din bil? Eller måske ønsker du dig 40000 kr. til et indskud til din drømmelejlighed? Hos Spargo Finans kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Spargo Finans stiller nemlig ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til. 

Spargo Finans – Fleksibelt lån

Hos Spargo Finans kan du låne fra 10000 kr. og op til 150000 kr. Samtidigt kan du selv vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 80 måneder. Spargo Finans tilbyder således en fleksibel lånemulighed, hvor du selv kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Spargo Finans giver også mulighed for afdragsfrie perioder, hvis du skulle ønske du at sætte dit lån på pause. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Spargo Finans – Bestem selv dit lån

Danmarks nye lån, Spargo Finans, giver en høj frihed til selv at sammensætte dit lån. Du bestemmer selv lånebeløb samt lånets løbetid. Det giver dig mulighed for, selv at bestemme, hvor høje du ønsker dine afdrag skal være. Spargo Finans giver endvidere mulighed for afdragsfrie perioder på 30, 60 eller 90 dage. Du kan altså sætte dit lån på pause, hvis du i perioder skulle have svært ved at betale dine afdrag. Hos Spargo Finans har du også mulighed for omkostningsfrit at indfri lånet, når du ønsker. Spargo Finans er således et af de mest fleksible lån på markedet. 

Spargo Finans – Lån hurtigt

Har du behov for et lån nu og her? Spargo Finans tilbyder et af Danmarks hurtigste lån, hvor du kan have beløbet på din konto indenfor 1 time. Søger du om et banklån, skal du først til møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå økonomi og herefter vil han vurdere, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Hos Fargo Finans slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Hos Fargo Finans kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og allerede i løbet af 1 time, kan du have beløbet på din konto.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes rigtig mange lånetyper. Du vil kunne finde navne som smslån, kviklån og minilån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller mobillån. Der findes rigtig mange låneudbydere på markedet, og derfor også mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit. Vigtigst er det selvfølgeligt, at du finder det bedste lån til dit behov.

Hvem kan låne hos Spargo Finans?

Spargo Finans har følgende krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

I henhold til kreditaftaleloven stilles der også krav til låneudbyderne om at informere låntageren om blandt andet lånets ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Spargo Finans – Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Spargo Finans, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til at forsøde tilværelsen med. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Spargo Finans – Lån med budget

Overvejer du et lån hos Spargo Finans, anbefaler vi, at du først lægger et budget og skaber overblik over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Spargo Finans har du en høj selvbestemmelse og det er væsentligt at huske på, at der ikke følger rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du optager et lån, så du kender dine indtægter og udgifter. Du læse mere om budgetplanlægning her.

Spargo Finans – Hvad skal jeg betale i rente?

Danmarks nye lån, Spargo Finans, tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Spargo Finans, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets pris, inden du underskriver lånetilbuddet.

Spargo Finans – ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Spargo Finans, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. Læs mere om det her. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Spargo Finans vil lånets ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Spargo Finans – Lån med NemID

Lån med NemID hos Spargo Finans. Når du ansøger om et lån hos Spargo Finans, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Spargo Finans’ hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Spargo Finans bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Spargo Finans – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Spargo Finans, har du en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Skulle du vælge at gøre brug af din mulighed for fortrydelse, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

Du kan desværre ikke få lov til at låne penge hos Spargo Finans, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Spargo Finans – Fordele

  • Spargo Finans tilbyder lån online, nemt og hurtigt
  • Spargo Finans giver dig frihed til selv at vælge lånets løbetid
  • Spargo Finans giver dig frihed til at sætte dit lån på pause
  • Spargo Finans tilbyder lån uden sikkerhedsstillelse
  • Spargo Finans tilbyder lån med NemID