Små lån
Please configure your Seofy Feed Generator.

Små lånSmå lån på 30 minutter er muligt hos flere af vore låneudbydere. Hvis du kun har brug for et lille lån, så kan du hurtigt få overført penge til din konto. Er du endt i en situation, hvor du har brug for at skaffe penge i en fart, så er du ikke den eneste.

Lån på 30 minutter er måske ikke muligt ved alle låneudbydere, men de fleste vil starte overførslen, når du har bekræftet lånetilbuddet. I en rapport om kviklån kan man se, at hovedparten af de lån, der bliver optaget, er såkaldte små lån. Det drejer sig ofte om beløb under 5000 kroner.

Når så mange mennesker har brug for at låne på 30 minutter, så er der som regel flere forklaringer. Hurtig lån kan være en nødvendighed for mange. Undersøgelser viser, at mange, især unge, ikke har en opsparing eller et rådighedsbeløb, der kan bruges, når der kommer en uventet regning. Det betyder, at hvis man får en regning fra tandlægen, der er noget større end forventet, så vil mange få problemer med at betale. Hvis bilen skal til reparation, eller sætter køleskabet eller fryseren ud, så er der mange mennesker i Danmark, der er nødt til at låne til reparation eller til køb af nyt udstyr.

Andre optager disse hurtige lån for at købe et eller andet, de lige har set. Det kan være fornuftigt at låne for at købe en nedsat vare, så man sparer penge, selv om man skal låne. Problemet med mange af disse køb er, at det ikke altid er velovervejet. Tit er det såkaldte impulskøb, hvor man ikke rigtig overvejer ens behov. Folk fortryder ofte disse køb, som man så skal gå og betale på i længere tid.

Lån små beløb

Lån små beløbLån små beløb kan som sagt være både nødvendigt, men også fornuftigt. Man bør nok overveje, hvis det er noget, man ofte gør, om man ikke kan undgå det. For selv om man måske kan få billige lån, så vil det altid være dyrere at skulle betale med lånte penge.

Det vil nok være en god idé at kigge ens budget igennem. Hvis man ikke allerede lægger budget, så vil det være klogt at gøre det. Du kan hente et budgetskema her. Undersøgelser viser, at flere og flere danskere lægger budget, eller de prøver i hvert fald på det. Det kan du læse mere om her.

Hvis man i sit budget prøver at afsætte et rådighedsbeløb, så vil man måske kunne undgå at låne næste gang, der sker noget uforudset. Det er bedre for økonomien at spare op i stedet for at afdrage på et lån.

Du finder hurtigt ud af, at det er let at få et lille lån på 30 minutter. Du skal dog stadigvæk overveje, om det er nødvendigt at låne. Nogle falder også i den fælde, at man så låner lidt mere, end det reelt er nødvendigt, fordi det er så let. Lån 1000 kr, hvis det er det du har brug for. Lad være med at tage et lån 5000. Pengene forsvinder bare stille og roligt i mange tilfælde, fordi du helt automatisk sætter dit forbrug op.

Når du låner små beløb, vil du ofte kunne få et lån uden krav. Du får tilbudt et lån uden sikkerhed og et lån uden dokumentation. Det betyder, at du ikke skal dokumentere med lønsedler,  at du har fast indtægt. Det skal du normalt kunne gøre, når du låner større beløb.

Lån på 30 minutter online

Du vil opdage, at det ikke tager lang tid at søge om små lån. Det vil for de fleste være langt hurtigere end at gå i banken. Det tror de fleste i hvert fald. Selv om bankerne også handler hurtigere end tidligere, så vil det altid være nødvendigt med en snak med en bankrådgiver. Det tager tid, og det er der mange, der ikke føler, de har. Derfor fravælger de banken og låner ved en online låneudbyder.

Hvis du har besluttet dig for et online lån, så trykker du på “ansøg her”, og du bliver stillet videre til låneudbyderens hjemmeside. Her skal du udfylde et skema, som du sender til låneudbyderen. Det går hurtigst, hver du søger lån med NemID.

Du får hurtigt en bekræftelse med et lånetilbud, som du bekræfter ved at sende med dit NemID. Det er samtidigt din underskrift på låneansøgningen. Herefter sættes overførslen af pengene til din konto i gang.

Selv om man siger, at det er et lån uden krav, så er der naturligvis nogen krav til dokumentation. Du skal kunne bevise, hvem du er. Det klares med NemID. Des vil der ofte være følgende krav:

  • Alderskrav. Du skal være fyldt 18 år, men mange låneudbydere låner kun ud til folk, der er mindst 19 år. Andre har 20 år. Du skal se alderskravene ved den enkelte låneudbyder.
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have CPR
  • Du skal have dansk telefonnummer
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have dansk bankkonto
  • Låneudbyderen skal kreditvurdere dig

Det er hurtigt og nemt at udfylde ansøgningsskemaet, og snart er pengene på vej.